Andreea Mantea l-a "iertat" pe Cristi Mitrea de dragul copilului lor. Ce a declarat vedeta

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au format un cuplu timp de câteva luni
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au format un cuplu timp de câteva luni

Andreea Mantea a decis să îngroape securea războiului pe care l-a purtat cu tatăl copilului ei, luptătorul de MMA, Cristian Mitrea. Vedeta a decis că este cel mai bine pentru fiul ei să lase la o parte neînţelegerile pe care le are cu cel care i-a fost partener de viaţă şi să îl accepte pe Cristian în preajma băieţelului.

Andreea Mantea a suferit în urma despărţirii de tatăl copilului său şi iniţial a stabilit că doreşte să îl crească pe fiul său singură, fără să îi ceară lui Cristi Mitrea să se implice în vreun fel în educaţia micuţului. Între timp, prezentatoarea s-a gândit mai atent la repercursiunile pe care le-ar putea avea lipsa tatălui în viaţa fiului şi a decis să mai dea o şansă celui care i-a frânt inima. Andreea nu se gândeşte la reaprinderea flăcării iubirii, ci la menţinerea unei prietenii. 

Andreea a mărturisit că are o relaţie normală, de amiciţie, cu Cristian Mitrea de dragul fiului său. “Eu sunt intr-o astfel de situatie in acest moment. Eu am ales sa ma despart de tatal copilului meu, eu am zis ca nu mai vreau, ca nu imi trebuie, ca nu are ce sa caute, dar pana la urma tot eu am realizat ca acest copil trebuie sa creasca cu ambii parinti. In acest moment avem o relatie absolut normala, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului si am ajuns sa ne intelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie sa ajungi la un numitor comun. Peste tot vedem familii destramate, dar care au ajuns sa convietuiasca asa. Zilele trecute ma certa cineva, ce o sa ii zic eu copilului meu cand o sa ma intrebe de ce parintii lui nu stau impreuna. Pai, draga mea, daca am fi impreuna, am fi anormali. Incercam sa ne intelegem asa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi batute cu piatra. Nu avem voie sa facem avorturi pe banda rulanta. Unde ajungem asa? Viata e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a mărturisit Andreea Mantea cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”.


    Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au format un cuplu timp de câteva luni Foto:Arhivă personală
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au format un cuplu timp de câteva luni Foto:Arhivă personală

Andreea Mantea şi luptătorul de MMA, Cristi Mitrea au trăit o  scurtă poveste de dragoste după ce s-au cunsocut pe paltoul emisiunii "Burlăciţa". Au împreună un băieţel de trei ani pe nume David. Timp de câteva luni s-au iubit nebuneşte, însă visul frumos s-a destrămat rapid. Certurile între ei au devenit din ce în ce mai dese, culminând cu momentul în care acesta ar fi lovit-o pe brunetă.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
Franta Danemarca FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg