Ce a făcut-o pe Andreea Mantea să dea cu telefonul de perete? «Nu-l mai suport!»

Ultima actualizare:

Andreea Mantea este una dintre vedetele din showbiz, care îmbină cu succes o viață profesională în lumina reflectoarelor cu rolul de mamă pentru fiul ei David, în vârstă de șapte ani. Prezentatoarea TV a relatat cum reușește să facă față ritmului haotic la care este supusă.

În ciuda statutului de vedetă de care se bucură și a fanilor, care își manifestă aprecierea față de ea pe rețelele de socializare, viața Andreei Mantea nu este atât de plină de strălucire, atunci când este acasă. 

Citește și: Fiul Andreei Mantea îi dă bătăi de cap mamei sale: «Deja m-a scos din sărite»

Din contră, prezentatoarea de la Kanal D devine o gospodină, care trebuie să jongleze cu o sumedenie de treburi în același timp. Dacă vă imaginați că Andreea Mantea se trezește fresh ca o divă în fiecare dimineață, ei bine, vedeta a dezvăluit că îi este extrem de greu să se ridice din pat și este teribil de enervată de alarma ceasului. Vedeta a dezvăluit că detestă atât de mult momentul când sună alarma încât îi provoacă coșmaruri și câteodată chiar a dat cu telefonul de pământ. 

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Mantea?

,,La 6 jumate...ding, ding, ding, ding! Uită-te la ecranul telefonului, cât de spart este, pentru că nu-l mai suport. Încerc să-l opresc, nu nimeresc butonul și poc, poc, poc! Într-o dimineață l-am dat în perete, pentru că nu se oprea, dar l-am dat în perete pentru că am visat că erau foarte multe persoane în jurul meu și-mi ziceau «Dar chiar nu poți să oprești telefonul?!», și el tot mergea. M-am speriat, l-am luat și l-am aruncat!”, a declarat Andreea Mantea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

CUM SE MENȚINE ÎN FORMĂ ANDREEA MANTEA, ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ

Prezentatoarea de la «Casa Iubirii» are grijă să-l trezească în fiecare dimineață pe fiul ei David, să-i pregătească micul dejun, apoi să-l trimită la școală. Abia după ce băiatul ei a plecat la cursuri, Mantea găsește puțin timp și pentru ea, ca să facă sport și să arate în formă în fața publicului.

Chiar dacă este gazda uneia dintre cele mai populare emisiuni de la TV «Casa Iubirii», asta nu înseamnă că Andreea Mantea este absolvită de una dintre cele mai mari probleme din Capitală, traficul de pe străzi. Bruneta a povestit că, asemenea oricărui cetățean de rând, devine foarte stresată din cauza aglomerației și pierde foarte mult timp pentru a ajunge la servici. 

„Îl trezesc pe David, să ne spălăm pe dinți, pe ochi. Avem două chiuvete, el la a lui, eu la a mea. Facem planuri pentru ziua respectivă, îi pregătesc micul dejun și îl dau afară pe ușă. Pleacă la școală cu șoferul. Trec la mine, pentru că am și eu rutinele mele. Dacă nu merg pe bandă, fac câteva exerciții singură, pe care mi le-a dat antrenoarea mea de fitness.

După asta, plec spre muncă. Îmi ia o oră să ajung aici, pentru că e un trafic îngrozitor! Ajung aici, dau drumul la televizor și urmăresc fetele și băieții, mă pun la punct cu tot ce am de făcut. Între timp, mă și pregătesc să intru în emisie. Noi filmăm și câte două episoade pe zi, dacă merge bine, pentru că, fiind un reality show, ei se pot exprima mai greu sau mai ușor”, a declarat Andreea Mantea pentru sursa menționată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net