Fiul Andreei Mantea îi dă bătăi de cap mamei sale: «Deja m-a scos din sărite»

Ultima actualizare:

Andreea Mantea este foarte solicitată de fiul ei David în această perioadă, întrucât ziua micuțului se apropie cu pași repezi, iar băiețelul își dorește tot felul de cadouri năstrușnice. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu ce surprize a pregătit pentru ziua de naștere a fiului ei.

David, fiul Andreei Mantea și a lui Cristian Mitrea, va împlini șapte anișori pe 27 mai, iar prezentatoarea Kanal D se află în febra pregătirilor pentru celebrarea evenimentului. Vedeta recunoaște că cerințele micuțului David îi cam dau bătaie de cap, deoarece, fiul ei pare că se răzgândește de la o zi la alta în privința cadourilor și o anunță pe ultima sută de metri, asupra modului în care și-ar dori să-și petreacă ziua de naștere. 

Citește și Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Mantea?

De ziua lui m-a dat peste cap. Chiar sunt curioasă! Deja m-a scos din sărite! Dar e copil și, mai mult decât atât, e al meu, și trebuie să am grijă să nu-i fac vreun rău. Îmi zice <<Vreau petrecere!>>, după care îmi zice <<Nu mai vreau petrecere! Vreau la Disney!>> Știi cât costă niște bilete de ultim moment la Disney și o cazare?" a mărturisit Andreea Mantea pentru WowBiz

Fiul Andreei Mantea își dorește ca prietenii să fie alături de el

Vedeta de la Kanal D a mai povestit că băiețelul ei are mai degrabă ,,dorințe de suflet" și cel mai mult visează ca prietenii săi cei mai buni să fie alături de el, când își va celebra ziua de naștere. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil, însă Andreea Mantea, ca o mămică dedicată ce este, găsește întotdeauna o soluție pentru a-i face o bucurie lui David. 

Citește și Fiul Andreei Mantea, actor la șase ani! Cum a reușit să învețe zeci de replici

,,A început să aibă fel și fel de cerințe. <<Vreau să vină X la ziua mea!>> Nu se poate, pentru că este în altă țară! Are doar dorințe de suflet, foarte puternice. Vrea să-și vadă nu știu ce prieten, care este în altă țară. Anul trecut i-am făcut aceste surprize, chiar dacă el n-a vrut petrecere de ziua lui.

Crescând, mi-am zis că poate vede lucrurile altfel că, na, s-a mai copt un pic. <<Vreau petrecere, vreau petrecere!>> Mi-a zis și tema, mi-a zis și unde vrea. Mi-era imposibil unde voia el, undeva într-o pădure, și să aduc pe vine vrea”, a mărturisit Andreea Mantea, pentru  sursa citată. 

Visul băiețelului Andreei Mantea

David este un copil extraordinar de inteligent și a făcut o reală pasiune pentru actorie, el fiind distribuit în serialul „Strada speranței” unde joacă alături de Monica Anghel, Cătălina Grama și Diana Dumitrescu. 

Micuțul a dobândit pasiunea pentru cinematografie, după ce a vizionat seria de filme Harry Potter, astfel că visul său măreț este să viziteze studiourile unde a fost filmată celebra producție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net