Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Mantea?

Andreea Mantea traversează o perioadă destul de tulbure, asta după ce de câteva luni se confruntă cu noi probleme de sănătate. Vedeta le-a spus internauților că trece printr-un adevărat calvar, iar soarele îi face enorm de mult rău.

Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate
Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate

Andreea Mantea s-a confruntat, în ultimii ani, cu mai multe afecțiuni. Totul a început în urma unor speculații potrivit cărora ar fi din nou însărcinată, iar ea, atunci, a precizat că suferă de o afecțiune din cauza căreia pare că are burtică de gravidă. Acum, prezentatoarea TV de la Kanal D a primit un verdict neplăcut din partea medicilor și se pare că trebuie să își ia „adio” de la vacanțele în destinații exotice.

Citește și: Andreea Mantea, suferințe cumplite în relația cu Cristian Mitrea 

Andreea Mantea a dezvăluit că are anumite probleme de sănătate de o perioadă destul de lungă de timp. Astfel, vedeta a explicat că este alergică la razele ultraviolet, motiv pentru care trebuie să ia măsuri de precauție atunci când soarele își face apariția pe cer. Pare-se că vara nu este un motiv de bucurie pentru Andreea Mantea, care este grijulie și încearcă să se expună cât mai puțin posibil.

Andreea Mantea, noi probleme de sănătate. Este alergică la razele UV

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”, a declarat Andreea Mantea, pe contul său de Instagram, la story.

Mai mult decât atât, aceasta nu este alergie cu care prezentatoarea show-ului „Casa iubirii”, de la Kanal D, se confruntă. Andreea Mantea a acuzat și alergii alimentare, care s-au manifestat ca imperfecțiuni ale tenului.

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niște bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez (...).

Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete”, a precizat Andreea Mantea, în trecut.

Vezi și: Cum a slăbit Andreea Mantea zece kilograme în timp-record 

Prezentatoarea TV, despre prețul succesului

Chiar dacă o vedem pe micile ecrane de ani buni, puțini sunt cei care știu cum a ajuns să se lanseze. Înainte să facă parte din echipa Kanal D, Andreea Mantea a fost colega Ancăi Serea, la Kiss TV. Ulterior, a fost „vecină” la „Neatza cu Răzvan și Dani”, job care i-a deschis noi orizonturi și a ajutat-o să-și securizeze poziția de co-prezentator, în emisiunea „Noaptea Eroilor”, unde l-a avut alături pe Mircea Radu. Apoi, în aceeași formulă, bruneta a făcut parte din echipa show-ului matrimonial „Din Dragoste”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net