Andreea Mantea, mesaj de suflet în Duminica Floriilor! Cum s-a pozat prezentatoarea

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a ales să le ureze urmăritorilor săi un călduros „La mulți ani” în Duminica Floriilor, prin intermediul unui mesaj de suflet. Alături, Andreea Mantea a ales să publice și câteva imagini care să meargă cu urarea sa, așa că s-a pregătit din timp pentru a-și surprinde într-un mod plăcut admiratorii.

Andreea Mantea, mesaj de suflet cu ocazia sărbătorii Floriilor Foto: Instagram
Andreea Mantea, mesaj de suflet cu ocazia sărbătorii Floriilor Foto: Instagram

Andreea Mantea s-a fotografiat în natură, cu un cer senin și de un albastru încântător pe fundal, ținând în mână câteva flori de culoare mov, culese, cel mai probabil, chiar de ea.

Andreea Mantea, mesaj de suflet în Duminica Floriilor

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a îmbrăcat o rochie albă cu buline și și-a accesorizat întregul look și cu un zâmbet larg, pentru a le transmite această stare și urmăritorilor ei. Vedeta le-a scris un mesaj de suflet acestora, dedicat în special celor care poartă nume de flori, având în vedere că în această duminică, 17 aprilie, se serbează Floriile.

Andreea a îndemnat la bunătate și înțelegere odată cu așteptarea sărbătorii Paștelui și, de nu, chiar și după ce această celebrare a Mântuitorului va lua sfârșit, spune ea, ar trebui să păstrăm în suflete aceste valori.

Citește și: Numele surprinzătoare care sunt sărbătorite de Florii

Sărbătoarea de astăzi ne învață să nu ne pierdem speranța în minuni, să nu ne pierdem credința, să fim buni, răbdători, smeriți, să iertăm și să ne bucurăm de ceea ce avem. Urmează o săptămână întreagă în care ne putem concentra la aceste lucruri cu adevărat și poate vom rămâne așa. Mai buni. 

Astăzi îi sărbătorim și pe toți/toate cei/cele care poartă nume de flori. La mulți ani sarbatoritelor/ților de azi! Să aveți o zi exact așa cum va doriți și să vi se îndeplinească toate dorințele!”, a scris Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare.

Sărbătoarea din Duminica Floriilor vestește apropierea Paștelui și este prilej de petrecere pentru toți creștinii ortodocși care poartă un nume de floare. Printre aceștia, există și multe vedete din showbiz-ul autohton care și-au celebrat onomastica în această zi sau au sărbătorit un membru al familiei lor. 

Citește și: Vedete din showbizul românesc care își serbează ziua de nume de Florii. Nu te așteptai!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net