Fiul Andreei Mantea, actor la șase ani! Cum a reușit să învețe zeci de replici

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii", are toate motivele să fie mândră. La doar șase ani, fiul ei David, este un copil foarte descurcăreț și cu planuri mari de viitor. La vârsta la care alți copii fac numai boacăne, David repetă de zor pentru primul său rol într-o producție românească! 

Fiul Andreei Mantea joacă într-un serial de comedie
Fiul Andreei Mantea joacă într-un serial de comedie

David este băiețelul Andreei Mantea și al sportivului Cristian Mitrea. David are șase ani și planuri serioase. La șase ani, David joacă într-un serial de comedie, care va avea premiera la data de 7 mai.

Citește și: Fiul Andreei Mantea, agresat la școală. A venit acasă plin de vânătăi

În serialul „Strada speranței”, David interpretează rolul lui Relu, un puști foarte inteligent și plin de curiozitate, care reușește să îi pună în încurcătură pe adulți datorită întrebărilor sale. Băiețelul Andreei Mantea a filmat alături de Monica Anghel, Diana Dumitrescu și Cătălina Grama, cunoscută publicului larg sub apelativul de Jojo. Pe platoul de filmare, puștiul s-a simțit precum peștele în apă și nu a avut deloc emoții. 

Invitat în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, David a vorbit despre experiența trăită și a povestit, cu lux de amănunte, cum a reușit să învețe replicile, spre surprinderea mamei sale. Copilul a povestit că filmările au fost solicitante și că, într-una din zile a fost nevoit să filmeze nu mai puțin de 11 scene, însă s-a descurcat foarte bine! 

„Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine. Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da. Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu", a povestit David. 

David este fiul Andreei Mantea și al lui Cristian Mitrea 

Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-au cunoscut în anul 2014 pe platoul emisiunii „Burlăcița", el fiind cel care a ajuns la sufletul prezentatoarei. După o relație cu năbădăi care a durat doar șase luni de zile, cei doi și-au spus adio.

Cristian a refuzat inițial să-l recunoască pe David, copilul care a rezultat din iubirea lor. Cristian se implică minimal în viața lui David, iar copilul nu dorește să petreacă timp alături de tatăl său, după cum a povestit Andreea. 

Vezi și: Andreea Manta, suferințe cumplite în relația cu Cristian Mitrea 

Prezentatoarea se consideră o femeie împlinită și nu se gândește momentan la o relație de iubire, cu atât mai puțin la a ajunge în fața altarului alături de un bărbat. „Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există", ne povestea Andreea Mantea, într-un interviu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp