Cum și-a sărbătorit Andreea Mantea băiețelul! David a împlinit 4 ani

Ultima actualizare:

    Băiețelul Andreei Mantea, David, a împlinit 4 ani! Foto Instagram
Băiețelul Andreei Mantea, David, a împlinit 4 ani! Foto Instagram

Andreea Mantea are motive de sărbătoare luni, 27 mai, atunci când micuțul ei și al lui Cristian Mitrea, David, împlinește frumoasa vârstă de 4 anișori. Este cunoscut deja faptul că prezentatoarea TV este „topită” după băiețelul ei și că îi face acestuia toate poftele, aniversarea lui nefăcând, bineînțeles, excepție de la regulă.

Andreea l-a surprins pe David cu un joculeț de plastilină, așa cum probabil băiețelul și-a dorit, acesta fiind mai fericit ca niciodată modelând și jucându-se cu formele amuzante. Micuțul este un adevărat artist, creând câteva peisaje interesante, ocupând aproape toată masa, care a devenit „terenul lui de joacă”.

David a cucerit și inimile internauților, care i-au apreciat creațiile din plastilină și i-au urat acestuia cele mai frumoase mesaje cu ocazia zilei lui de naștere. Mama lui a fost însă cea care a scris unul dintre cele mai emoționante mesaje, pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta a și publicat imaginile cu fiul ei.

Andreea Mantea și-a aniversat băiețelul
Andreea Mantea și-a aniversat băiețelul

„4 ani de iubire pură, necondiționată, 4 ani de când sufletul meu simte fericirea pe deplin, 4 ani de zâmbete frumoase, 4 ani de când mă simt extrem de împlinită, 4 ani, magici! La cât mai mulți ani, totul meu!”, a scris Andreea Mantea pe contul său de Instagram.

Dacă David a primit exact cadourile pe care și le-a dorit de ziua lui, iată că și una dintre marile dorințe ale micuțului va fi îndeplinită în curând. Dat fiind faptul că noua emisiune pe care vedeta TV o moderează, „Puterea Dragostei”, are loc în Turcia, aceasta a povestit că micuțului ei i se face adesea dor de casă. Însă această problemă se va rezolva curând!

David, entuziasmat peste măsură, de ziua lui de naștere
David, entuziasmat peste măsură, de ziua lui de naștere

Andreea Mantea și David se vor întoarce în România

Totul a depins de audiențele întregistrate de emisiunea prezentată de vedetă și, pentru că a prins atât de bine la public, se pare că filmările vor continua și în România, așa că Andreea și David se vor putea întoarce definitiv acasă. Al doilea sezon al emisiunii va fi filmat în țara noastră, după ce se va construi o casă pentru cei 14 concurenți, potrivit Cancan. 

Mai mult decât atât, Andreea Mantea își dorește și weekenduri libere suplimentare în viitor, pentru a petrece cât mai mult timp în compania fiului ei, care se va bucura nespus când se va întoarce definitiv în țară. 

„El vrea acasă, îl înțeleg. Și eu vreau acasă. Îmi e dor de toată lumea. Chiar și de traficul de aici. E bine acolo, e foarte frumos. Ce mă întărește pe mine e acest proiect, în care a început să se vadă dragostea, de-aia are și succes”, spunea Andreea Mantea recent, în cadrul unei emisiuni. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png
banner irinel columbeanu png