Cine e Adrian Neagu, soțul Anei Crudu. De ce au făcut nunta în Italia

Ana Maria Crudu, sora Danielei Crudu, a pășit în fața altarului alături de alesul inimii sale, Adrian Neagu, cei doi căsătorindu-se și religios, după ce anul trecut, în luna septembrie, s-au prezentat deja în fața ofițerului Stării Civile. Cuplul este unul discret, iar admiratorii celor două surori s-au întrebat cine este Adrian Neagu, bărbatul care i-a devenit soț Anei Maria!

Cine e Adrian Neagu, soțul Anei Crudu Foto: Arhivă personală
Cine e Adrian Neagu, soțul Anei Crudu Foto: Arhivă personală

Ana Crudu s-a căsătorit religios în acest weekend, în Italia, cu alesul inimii ei, Adrian Neagu. Cei doi parteneri și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, la aproximativ un an după ce a făcut cununia civilă.

Citește și: Ce mireasă frumoasă a fost Ana Crudu! Sora „păcătoasei” Daniela s-a căsătorit!

Cine este și cu ce se ocupă Adrian Neagu, soțul Anei Crudu

Deși proaspăt căsătoriții sunt de ceva vreme împreună, cuplul lor a fost discret de-a lungul timpului, astfel că nu se cunosc prea multe informații despre soțul surorii „Cruduței”. Se pare că acesta este un om de afaceri de succes, care împărtășește o pasiune comună cu soția lui. Să fie oare acesta și modul în care s-au cunoscut? 

Adrian Neagu pare pasionat de culturism, fiind un adept al sălii de forță, dacă e să îi analizăm profilurile de pe rețelele de socializare. La rândul ei, deși e pasionată și de gătit, sora Danielei Crudu își menține forma fizică de invidiat la sală, semn că îndrăgostiții împărtășesc, astfel, o pasiune comună.

Ana Crudu, alături de soțul ei, Adrian Neagu Foto: Arhivă personală
Ana Crudu, alături de soțul ei, Adrian Neagu Foto: Arhivă personală

Vezi și: Don Nelu Corleone, apariție de colecție la nunta Anei Crudu, în Italia

De-a lungul timpului, atunci când a vorbit despre partenerul ei, Ana Crudu a îmbrățișat discreția, deși a recunoscut de fiecare dată că cel care o face fericită este un bărbat potent din punct de vedere financiar. Această informație se leagă cu meseria lui Adrian Neagu, care pare a fi un prosper om de afaceri.

Întrebată fiind cine este partenerul ei, Ana mărturisea în urmă cu ceva vreme că acesta nu este persoană publică și că nici nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor, astfel că se explică de ce sora Danielei Crudu l-a ținut cât mai „ascuns” pe iubitul ei.

Ana Crudu și Adrian Neagu, nuntă în Italia

Acesta a fost, cel mai probabil, și motivul pentru care aceștia au decis să se căsătorească în Italia, departe de presa și paparazzii din țara noastră. Totodată, acolo locuiește și mama surorilor Crudu. 

Cert este că tinerii au avut parte de nunta mult visată, la care au participat, bineînțeles, și Daniela Crudu, dar și tatăl miresei, Nelu Crudu, care a pășit pe ringul de dans alături de fiica lui, oferindu-le celor prezenți în cadrul evenimentului un moment emoționant.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net