Mihai Trăistariu, revoltat după Eurovision: «E o făcătură, nu e ceva real!»

Cenzură pe față la Eurovision?! E scandal monstru în toată Europa după ce s-a aflat că EBU a anulat voturile juriilor din nu mai puțin de șase țări, printre care s-a numărat și România! În urma voturilor alocate de EBU, învingătoare a ieșit anul acesta, Ucraina, dată, de altfel, ca favorită la Torino!

image
Ucraina a câștigat Eurovision, ediția 2022, de la Torino Sursa: Instagram

Nici nu s-a încheiat bine concursul Eurovision cu victoria deja prefigurată a Ucrainei că a început scandalul la Eurovison. Europa fierbe, pur și simplu, după ce European Broadcasting Union a emis un comunicat prin care anunţă că voturile juriilor din România şi alte cinci ţări au fost anulate. EBU a invocat „încercări suspecte de manipulare” a votului în aceste țări.

Ebu a transmis că a sesizat, încă după cea de-a doua repetiţie a celei de-a doua semifinale a Eurovision, unele tipare de „vot neregulat”, la votul juriilor din şase ţări, printre care a inclus şi România. Din cauza unor suspiciuni de fraudă, EBU a luat decizia anulării votului din aceste ţări. Prin urmare, a fost schimbat rezultatul votului cu un rezultat „înlocuitor agregat”, atât în cadrul semifinalei, cât şi în finală.

Așa s-a ajuns la anomalia sesizată de toată lumea conform căreia Moldova și România, țări prietene, și-au acordat între ele 0 puncte, asta după ce trupa „Zdob și Zdub” au avut o piesă cu mesaj profund unionist, care viza cele două țări.

stanga
dreapta
wrs la eurovision JPG
Zdob si Zdub Eurovision 2022 (1) jpg
wrs eurovision stanga jpg
eurovision romania jpg
kalush orchestra eurovision jpg
prima semifinala eurovision 2022 tari1 png
Romania la Eurovision 2022 jpg
Zdob si Zdub Eurovision 2022 (2) jpg
eurovision ucraina PNG

„E o făcătură , nu e ceva real! EBU va fi dat în judecată!”

Mihai Trăistariu este consterant și el de decizia EBU, pe care o consideră, pur și simplu, un fake grosolan, făcut pentru a scoate Ucraina cu orice preț învingătoare în acest an!

Mare măgărie au făcut! Hai să fim serioși! Moldova a cântat piesa Chișinău- București care vorbește despre frăția dintre Republica Moldova și România. Când vorbim de o frăție, țările respective, implicate în melodie, își dau puncte între ele. Nu mai vorbim că Moldova și România întotdeauna și-au dat 12-12. Și noi ne-am dat acum 0-0? Păi, nu ai cum așa ceva!

Atunci EBU ce insinuează cu scandalul ăsta ? Că nu ar fi mers legătura pentru alea șase țări, zic ei. Eu chiar m-am uitat și am văzut că de la România nu era nici o crainică care să dicteze notele. Ei au zis că nu merge legătura și atunci spunem noi notele. Și s-a văzut! Acolo a fost dubios rău, cum să ne dăm între noi 0 puncte? Ca și cum ne-am fi certat!

După ce s-a terminat concursul, ei au insinuat că ar fi fost probleme cu votarea și atunci computerul anulează un fel de votare, așa își face el calculele. Simularea respectivă a dat acele rezultate prin care noi am dat 12 puncte Ucrainei și Ucraina ne-a dat 0. Iar e dubios.

Adică eu am în bloc trei familii de ucraineeni, sunt 500 000 de ucrineeni în România, și Zelenski s-a uitat la Eurovision! Păi, nu dădeau ăștia măcar din respect, când românii îi țin aici pe mâncare și cazare gratis, măcar un punct?

Acel agregat, computer, ce o fi, e un fake. Nu e ceva real! E ciudat rău și EBU va fi probabil dat în judecată ! Va fi controversă mare, va trebui să demostreze că alea sunt notele!Eu înțeleg ideea că, dacă nu primești legătura să iei notele, tu trebuie să dai niște note ca sa meargă concursul”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

stanga
dreapta
mihai traistariu jpg
mihai traistariu
mihai traistariu jpg
mihai traistariu pleata jpg jpeg
Mihai Traistariu finala Eurovision 2018 jpeg
mihai traistariu eurovision 0 jpeg
Mihai Trăistariu a șocat cu videoclipul piesei Paradisio jpeg

Mihai Trăstariu demască făcătura EBU din acest an și spune că organizatorii au avut la dispoziție cu o zi înainte voturile venite din partea juriilor.

„Toată Europa de revoltată!”

Eu, în 2016, am fost în juriul internațional, unde sunt aleși 5 muzicieni. În juriul acela se jurizeaza cu o zi înainte, nu se jurizează în seara concursului! Deci aici e fake-ul, penrut că noi am dat notele cu o zi înainte și EBU le avea. Nu poți să- mi spui tu mie că nu a mers legătura, când tu aveai notele cu o zi înainte!

Asta e minciuna! Tu trebuia să le dictezi pe alea corecte! Au vrut să scoată câștigătoare Ucraina, pentru că e la mintea cocoșului că, dacă câștiga Ucraina va fi discutabil și a doua zi va fi mare tam-tam pe Eurovision.

Aveau nevoie de această reclamă! De scandal! Azi toată Europa de revoltată. Ti vorbesc că a luat Ucraina de milă, că e război. Și le convine acest scandal ca să readucă Eurovision-ul în prima linie!”, ne-a mai spus Trăistariu.

Cum sună declarația EBU de anulare a voturilor?

În analiza votării juriului de către partenerul de vot pan-european al Uniunii Europene de Radiodifuziune (EBU) după cea de-a doua repetiție generală a celei de-a doua semifinale a Eurovision Song Contest 2022, au fost identificate anumite modele de vot neregulate în rezultatele a șase țări.

Pentru a respecta Instrucțiunile de vot ale Concursului, EBU a lucrat cu partenerul său de vot pentru a calcula un rezultat agregat substitut pentru fiecare țară în cauză atât pentru a doua semifinală, cât și pentru marea finală (calculat pe baza rezultatelor altor țări cu vot similar). înregistrări).

Acest proces a fost recunoscut de Monitorul Independent de Votare.

EBU ia extrem de în serios orice încercare suspectată de a manipula votul la Eurovision Song Contest și are dreptul de a elimina astfel de voturi”, se arată în comunicatul de anulare a voturilor, transmis de EBU.

Țările vizate de decizia organizatorilor Eurovision au fost: România, Georgia, Azerbaijan, San Marino, Polonia şi Muntenegru, toate prezente în semifinala a doua.

Ediția din acest an a Eurovision, desfășurată sâmbătă seară la Torino, a fost câștigată de Ucraina. România a încheiat competiția pe locul 18, iar Moldova s-a clasat pe locul 7.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
682addb5 8f9a 4f32 aa94 5835415fd579 jpg
Tatiana Stepa
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png
aurelian temisan jpeg