Finala Eurovision 2022: monștrii dansatori și efecte pirotehnice

Ultima actualizare:

Finala Eurovision 2022 se desfășoară în această seară la Torino, Italia. WRS, concurentul României, se luptă alături de alți 24 de artiști pentru marele premiu. Spectacolul din această seară a adus în fața publicului câteva momente foarte speciale. 

Momente speciale la finala Eurovision 2022
Momente speciale la finala Eurovision 2022

Momente speciale la finala Eurovision 2022! Monștrii dansatori și efecte pirotehnice

Concurentul României, WRS, a făcut spectacol în finala de la Eurovision, cu piesa de inspirație latino ,,Llamame". Andrei Ursu s-a dezlănțuit pe scenă cu un dans plin de energie și senzualitate și o melodie ce are toate calitățile unui hit. Publicul, din sala de concerte de la Torino, a fost cu totul electrizat de reprezentația românului și l-au răplătit cu ropote de aplauze.

Citește și România s-a calificat în finala Eurovision! Cele 10 țări care merg mai departe

Concurentul României WRS
Concurentul României WRS

Reprezentanta Franței trupa Alvan & Ahez a oferit un show incendiar la propriu în finala Eurovision 2022. Trupa interpretat piesa Fulenn, o melodie ce debordează de energie, îmbinând muzica rock cu cea pop, într-un decor format din efecte pirotehnice. 

Reprezentanta Franței trupa Alvan & Ahez
Reprezentanta Franței trupa Alvan & Ahez

Din partea Norvegiei a urcat pe scenă, trupa Subwoolfer, cu piesa Give That Wolf A Banana, o melodie pop cu valențe de muzică electronică. Ceea ce a surprins peste măsură a fost costumația mebrilor trupei, care este de departe cea mai ciudată din tot concursul Eurovision 2022. În costume bărbătești și cu fețele acoperite de măști galbene sub forma unor roboți monstruoși, membrii trupei au executat o coregrafie ciudată, alături de câteva dansatoare în vestimentații la fel de bizare. 

Norvegia - Trupa Subwoolfer
Norvegia - Trupa Subwoolfer

Concurenta Spaniei, Chanel, a adus în finala Eurovision doza de senzualitate și exotism, care a incitat publicul și l-au făcut să o răplătească cu aplauze și ovații. Cu mișcări asemănătoare cu cele ale divei americane Beyonce, o costumație ce-i lăsa picioarele complet dezgolite și îi punea în evidență formele voluptoase, Chanel a făcut un show memorabil cu piesa SloMo.

Concurenta Spaniei - Chanel
Concurenta Spaniei - Chanel

Citește și A doua semifinală Eurovision 2022, momente surprinzătoare. WRS a făcut un show fierbinte

Din Ucraina a urcat pe scena din finala Eurovision 2022 trupa Kalush Orchestra, artiști care îmbină muzica hip-hop cu stilul tradițional. Piesa lor, ,,Stefania", este una cu un mesaj emoționant, dedicată ucrainenilor care au căzut victimă războiului. Melodia vorbește despre imaginea mamei văzută prin ochii propriului ei copil. Membrii trupei au oferit o reprezentație în forță și o interpretare foarte expresivă. 

Ucraina - Kalush Orchestra
Ucraina - Kalush Orchestra

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net