România s-a calificat în finala Eurovision! Cele 10 țări care merg mai departe

Ultima actualizare:

A doua semifinală a competiției Eurovision a fost așteptată cu sufletul la gură de publicul român, căci în această seară a urcat pe scenă și reprezentantul României, WRS, care a interpretat piesa Llamame. 

România s-a calificat în finala Eurovision! Cele 10 țări care merg mai departe
România s-a calificat în finala Eurovision! Cele 10 țări care merg mai departe

A doua semifinală a competiției Eurovision a fost transmisă în direct de televiziunea națională, iar publicul român a avut ocazia să vadă nu numai prestația lui WRS, ci și reprezentațiile tuturor celorlalți 17 concurenți din țări precum, Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia și Irlanda.

Juriul a avut dificila sarcină de a alege dintre 18 artiști foarte pregătiți, care și-au dovedit din plin talentul în cadrul competiției de muzică. Doar 10 țări s-au putut califica în această etapă a concursului, pentru a merge mai departe în finala Eurovision.

Reprezentantul României, WRS, a reușit o performanță deosebită, cu piesa Llamame și s-a calificat în finala Eurovision, ce va avea loc pe 14 mai. 

Citește și A doua semifinală Eurovision 2022, momente surprinzătoare. WRS a făcut un show fierbinte

Țările care s-a calificat în această țară pentru a merge mai departe în semifinală sunt: Belgia, Republica Cehă, Azerbadjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, România și Serbia.

Cea de-a doua semifinală Eurovision a fost o competiție strânsă

Competiția a una fost extrem de strânsă în cea de-a doua semifinală a Eurovision, unde și-au dat întâlnire 18 artiști, din culturi diferite cu stiluri unice, dar care au reușit să impresioneze publicul prezent în sala de concerte din Torino, Italia. 

Citește și A doua semifinală a Eurovision 2022. România concurează pentru un loc în finală

Finlanda a surprins cu prezența celebrei trupe de rock alternativ, The Rasmus, iar concurentul din Israel, Michael Ben David, s-a detașat ca unul dintre cei mai buni artiști, cu o coregrafie impecabilă și decoruri pe măsură. 

Nici reprezentantul Australiei, Sheldon Riley, nu s-a lăsat mai prejos și a luat cu asalt scena cu o vestimentanție extravagantă și o prezență misterioasă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Disney+ disponibil pe televizoarele LG compatibile
mircea badea jpg
banner gabriela cristea png
banner adrian cristea png
Maria Lungu a făcut foamea în junglă dominicană
teo trandafir vandici instagram jpg
banner florin ristei png
image
actualitate.net
image
actualitate.net