Rom├ónia s-a calificat ├«n finala Eurovision! Cele 10 ╚Ť─âri care merg mai departe

13 mai 2022

A doua semifinal─â a competi╚Ťiei Eurovision a fost a╚Öteptat─â cu sufletul la gur─â de publicul rom├ón, c─âci ├«n aceast─â sear─â a urcat pe scen─â ╚Öi reprezentantul Rom├óniei, WRS, care a interpretat piesa Llamame. 

wrs eurovision stanga jpg
Rom├ónia s-a calificat ├«n finala Eurovision! Cele 10 ╚Ť─âri care merg mai departe

A doua semifinal─â a competi╚Ťiei Eurovision a fost transmis─â ├«n direct de televiziunea na╚Ťional─â, iar publicul rom├ón a avut ocazia s─â vad─â nu numai presta╚Ťia lui WRS, ci ╚Öi reprezenta╚Ťiile tuturor celorlal╚Ťi 17 concuren╚Ťi din ╚Ť─âri precum, Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia ╚Öi Irlanda.

Juriul a avut dificila sarcin─â de a alege dintre 18 arti╚Öti foarte preg─âti╚Ťi, care ╚Öi-au dovedit din plin talentul ├«n cadrul competi╚Ťiei de muzic─â. Doar 10 ╚Ť─âri s-au putut califica ├«n aceast─â etap─â a concursului, pentru a merge mai departe ├«n finala Eurovision.

Reprezentantul Rom├óniei, WRS, a reu╚Öit o performan╚Ť─â deosebit─â, cu piesa Llamame ╚Öi s-a calificat ├«n finala Eurovision, ce va avea loc pe 14 mai. 

Cite╚Öte ╚Öi A doua semifinal─â Eurovision 2022, momente surprinz─âtoare. WRS a f─âcut un show fierbinte

╚Ü─ârile care s-a calificat ├«n aceast─â ╚Ťar─â pentru a merge mai departe ├«n semifinal─â sunt: Belgia, Republica Ceh─â, Azerbadjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, Rom├ónia ╚Öi Serbia.

stanga
dreapta
WRS 3 jpg
WRS 2 jpg
wrs eurovision stanga jpg
wrs eurovision

Cea de-a doua semifinal─â Eurovision a fost o competi╚Ťie str├óns─â

Competi╚Ťia a una fost extrem de str├óns─â ├«n cea de-a doua semifinal─â a Eurovision, unde ╚Öi-au dat ├«nt├ólnire 18 arti╚Öti, din culturi diferite cu stiluri unice, dar care au reu╚Öit s─â impresioneze publicul prezent ├«n sala de concerte din Torino, Italia. 

Cite╚Öte ╚Öi A doua semifinal─â a Eurovision 2022. Rom├ónia concureaz─â pentru un loc ├«n final─â

Finlanda a surprins cu prezen╚Ťa celebrei trupe de rock alternativ, The Rasmus, iar concurentul din Israel, Michael Ben David, s-a deta╚Öat ca unul dintre cei mai buni arti╚Öti, cu o coregrafie impecabil─â ╚Öi decoruri pe m─âsur─â. 

Nici reprezentantul Australiei, Sheldon Riley, nu s-a l─âsat mai prejos ╚Öi a luat cu asalt scena cu o vestimentan╚Ťie extravagant─â ╚Öi o prezen╚Ť─â misterioas─â. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iumor jpg
survivor2 png
cheloo iumor jpg
6survivor romania individuale png
image
alina puscas png