Rom├ónia s-a calificat ├«n finala Eurovision! Cele 10 ╚Ť─âri care merg mai departe

A doua semifinal─â a competi╚Ťiei Eurovision a fost a╚Öteptat─â cu sufletul la gur─â de publicul rom├ón, c─âci ├«n aceast─â sear─â a urcat pe scen─â ╚Öi reprezentantul Rom├óniei, WRS, care a interpretat piesa Llamame. 

wrs eurovision stanga jpg
Rom├ónia s-a calificat ├«n finala Eurovision! Cele 10 ╚Ť─âri care merg mai departe

A doua semifinal─â a competi╚Ťiei Eurovision a fost transmis─â ├«n direct de televiziunea na╚Ťional─â, iar publicul rom├ón a avut ocazia s─â vad─â nu numai presta╚Ťia lui WRS, ci ╚Öi reprezenta╚Ťiile tuturor celorlal╚Ťi 17 concuren╚Ťi din ╚Ť─âri precum, Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia ╚Öi Irlanda.

Juriul a avut dificila sarcin─â de a alege dintre 18 arti╚Öti foarte preg─âti╚Ťi, care ╚Öi-au dovedit din plin talentul ├«n cadrul competi╚Ťiei de muzic─â. Doar 10 ╚Ť─âri s-au putut califica ├«n aceast─â etap─â a concursului, pentru a merge mai departe ├«n finala Eurovision.

Reprezentantul Rom├óniei, WRS, a reu╚Öit o performan╚Ť─â deosebit─â, cu piesa Llamame ╚Öi s-a calificat ├«n finala Eurovision, ce va avea loc pe 14 mai. 

Cite╚Öte ╚Öi A doua semifinal─â Eurovision 2022, momente surprinz─âtoare. WRS a f─âcut un show fierbinte

╚Ü─ârile care s-a calificat ├«n aceast─â ╚Ťar─â pentru a merge mai departe ├«n semifinal─â sunt: Belgia, Republica Ceh─â, Azerbadjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, Rom├ónia ╚Öi Serbia.

stanga
dreapta
WRS 3 jpg
WRS 2 jpg
wrs eurovision stanga jpg
wrs eurovision

Cea de-a doua semifinal─â Eurovision a fost o competi╚Ťie str├óns─â

Competi╚Ťia a una fost extrem de str├óns─â ├«n cea de-a doua semifinal─â a Eurovision, unde ╚Öi-au dat ├«nt├ólnire 18 arti╚Öti, din culturi diferite cu stiluri unice, dar care au reu╚Öit s─â impresioneze publicul prezent ├«n sala de concerte din Torino, Italia. 

Cite╚Öte ╚Öi A doua semifinal─â a Eurovision 2022. Rom├ónia concureaz─â pentru un loc ├«n final─â

Finlanda a surprins cu prezen╚Ťa celebrei trupe de rock alternativ, The Rasmus, iar concurentul din Israel, Michael Ben David, s-a deta╚Öat ca unul dintre cei mai buni arti╚Öti, cu o coregrafie impecabil─â ╚Öi decoruri pe m─âsur─â. 

Nici reprezentantul Australiei, Sheldon Riley, nu s-a l─âsat mai prejos ╚Öi a luat cu asalt scena cu o vestimentan╚Ťie extravagant─â ╚Öi o prezen╚Ť─â misterioas─â. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png