A doua semifinală a Eurovision 2022. România concurează pentru un loc în finală

A doua semifinală Eurovision 2022 se va desfășura la data de 12 mai, iar reprezentantul României, WRS, va face spectacol pe scena competiției de muzică pentru a câștiga un loc în marea finală. 

WRS 3 jpg

A doua semifinală Eurovision 2022 are loc pe 12 mai

A doua semifinală Eurovision 2022 va putea fi urmărită de publicul român, la data de 12 mai, la televiziunea națională, TVR 1 și TVR Internațional, dar și pe pagina oficială de Youtube Eurovision Song Contest.

Citește și Cei 10 finaliști din prima semifinală Eurovision 2022. Ucraina și Republica Moldova, printre câștigători!

Concurentul din partea României, WRS, va urca pe scenă, în a doua parte a semifinalei de joi seară, pe poziția 13.

WRS a fost una dintre revelațiile preselecției ce a avut loc în luna februarie. Dacă va trece de semifinala Eurovision din 12 mai, WRS va întâlni în finala de sâmbătă 14 mai, reprezentanții din 10 țări, Elveția, Armenia, Islanda, Lituania, Portugalia, Norvegia, Grecia, Ucraina, Republica Moldova și Olanda (Țările de Jos).

Ce țări participă la această semnifinală

În cadrul mult așteptatei ediții Eurovision, de joi seară, WRS va concura cu reprezentanți din 18 țări, și anume: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, România, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia, Irlanda. 

Există desigur și grupul marilor plătitoare, (Big Five), care include Franța, Germania, Spania, Marea Britanie și Italia. Concurenții din aceste țări sunt calificați direct în finală, iar telespectatorii vor vota doar în penultimele acte ale concursului.

Țările din semifinala Eurovision 2022
Țările din semifinala Eurovision 2022

Cu ce melodie participă România

WRS, pe numele său adevărat Andrei Ursu, în vârstă de 28 de ani, a câștigat inima publicului de la Eurovision, cu piesa ,,Llamame", iar joi seară, solistul va da pe scenă tot ce are mai bun pentru a-și asigura un loc în marea finală, ce se va desfășura pe 14 mai. 

Artistul român va lua cu asalt scena Eurovision, alături de o echipă de dansatori și vor încerca să ofere o reprezentație de neuitat în fața publicului și telespectatorilor. WRS promite un show ce va deborda de energie, cu o coregrafie extraordinară și speră ca toată munca sa și a echipei sale să se concretizeze într-un rezultat bun pentru România, în clasamentul Eurovision. 

A doua semifinală Eurovision 2022. Cine este WRS, concurentul României

WRS este un artist cu ștate vechi în lumea divertismentului din România. Acesta și-a început cariera la 12 ani, ambii părinți fiind dansatori profesioniști. Tânărul Andrei Ursu a făcut senzație la ,,Românii au Talent" și ,,Vocea României", după ce a fost dansator pentru Corina Bud sau Antonia. 

Citește și Eurovision 2022, momente surprinzătoare! Mesajul emoționant al Ucrainei

"Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la „Românii au talent” și „Vocea României”, așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la Pro TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști", a povestit WRS, în exclusivitate pentru Click!.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net