S-a lansat clipul piesei care reprezintă România la Eurovision! Ce a declarat câștigătorul

Ultima actualizare:

S-a lansat clipul piesei câștigătoare ce va reprezenta România la Eurovision. Wrs s-a declarat mulțumit și încântat de proiect.

Wrs reprezintă România la Eurovision
Wrs reprezintă România la Eurovision

Videoclipul ''Llamame'', piesa cu peste 2,5 milioane de accesări pe conturile oficiale, s-a lansat pe 22 aprilie. Poti vedea clipul aici.

Wrs, reprezentantul României la celebrul concurs, a fost extrem de nerăbdător să lanseze acest clip și povestește că este foarte mândru de ce a ieșit.

Cred că sunt în asentimentul tuturor când spun că am așteptat și eu acest clip cu sufletul la gură, mai ales că m-am distrat foarte tare la filmări. Pentru mine, clipul “Llamame” este cu atât mai special cu cât surprinde, cumva, parcursul meu artistic în lumea muzicii și ideea că hard work really pays off. Sunt foarte mândru de ce a ieșit și mulțumesc tuturor celor implicați, care au reușit să aducă o simplă idee la realitate. Enjoy!” a declarat Wrs.

Povestea din spatele clipului

Videoclipul este inspirat din viața lui Wrs și ilustrează drumul parcurs de artist în industria muzicală, marcând, astfel, faptul că ambiția, determinarea și pasiunea sunt cele mai importante aspecte în îndeplinirea unui vis.

Emoții pentru Eurovision

Ne mai despart de momentul intrării României în celebrul concurs doar trei săptămâni, așadar au loc ultimele pregătiri, repetițiile sunt pline de emoții, iar echipa așteaptă cu nerăbdare să înceapă show-ul din Torino.

Vom avea o modificare interesantă a coregrafiei, pe care o voi dezvălui doar pe scena de la Torino. Sunt foarte încrezător în proiectul pe care l-am pregătit și abia aștept ca și fanii să descopere toate surprizele”, a declarat reprezentantul nostru la ESC 2022.

Reprezentantul României la Eurovision va dezvălui povestea din spatele „Llamame” și imagini din culisele filmărilor pentru videoclip, sâmbătă, 23 aprilie, în cadrul Telejurnalului de la TVR 1.

image

Cine este reprezentantul României la Eurovision

Andrei Ursu, alias Wrs, este un artist multidisciplinar cu o viziune unică.

Înainte de a-și începe cariera de vocalist, a lucrat ca backup dancer în televiziune și pentru alți artiști, luându-i exemplul părinților săi, ambii dansatori de muzică populară.

În anul 2015, face parte din trupa de băieți SHOT, începându-și cariera muzicală.

Doi ani mai târziu, părăsește proiectul și se mută la Londra, unde își perfecționează abilitățile de compozitor.

În ianuarie 2020 semnează un contract de înregistrare cu Global Records și demarează proiectul său de muzică electro pop.

Pe lângă muzica sa, Wrs își concepe adesea videoclipurile și artwork-urile, oferind ascultătorilor o privire în lumea sa interioară.

Cea mai recentă piesă a lui Wrs, "Amore'' feat. Ilkan Gunuc a ajuns pe locul 7 în Top Radio MediaForest, pe locul 12 în Top TV Bulgaria și a atins un vârf în Top 200 Shazam #3 RO, #19 Bulgaria, #67 Moldova, fiind inclusă în playlisturile editoriale NMF Turcia, RO + Hit Dans, Yaz, Dance toata ziua. Totodată, piesa "Tsunami" a devenit o senzație internațională ajungând pe primele locuri în topurile din Bulgaria (#24 Radio, #3 TV, #3 Top 200 Shazam, #12 Apple Dance), România (#35 Top 200 Shazam, #19 Apple Dance).

Eurovision, concursul extrem de așteptat

Citește și Duel între Carmen Grebenișan și Ruby, la Dancing on Ice. Cine a plecat acasă 

Eurovision Song Contest 2022 va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

Sub sloganul „The sound of beauty”, Eurovision Song Contest 2022 va aduce, pe scena din Torino, reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Țărilor de Jos, România, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina şi Marea Britanie.

Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU - cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Performanțele României la Eurovision

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).

Citește și Duel între Carmen Grebenișan și Ruby, la Dancing on Ice. Cine a plecat acasă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net