Panică în Casa ''Mireasa''! Cu lacrimi în ochi, o concurentă a cerut să iasă urgent din emisiune «Vreau să ies acum! Deschideți poarta!»

Ultima actualizare:

Un nou scandal a izbuncnit în Casa Mireasa. Una dintre concurente a părăsit platoul și a cerut, în direct, să fie lăsată să plece din emsiune.

Simona Gherghe prezintă ''Mireasa''
Simona Gherghe prezintă ''Mireasa''

În cadrul ediției de miercuri, 6 aprilie, Simona Gherghe a trecut prin clipe tensionate după ce, Nora, una dinte concurentele ce au venit în emisiune să-și găsească jumătatea, a cerut să fie lăsată să părăsească, defintiv, casa.

Scandal în casă

Scandalul a izbuncit în platou după ce mama lui Leo, unul dintre concurenți, a făcut câteva afirmații jignitoare la adresa iubitei fiului ei, Nora. Femeia nu este de acord cu relația celor doi și face tot ce îi stă în putere ca aceștia să se despartă.

image

În urma unui material video vizionat atât de cei din casă. cât și de telespectatori, Nora a decis să părăsească platoul. În materialul prezentat, mama iubitului ei, își spunea părerea sinceră pe care o are despre ea adresând cuvinte jignitoare la adresa ei și sublinia, încă o dată, că nu este de acord cu relația lor.

Ba mai mult, în urma afirmațiilor făcute, mama Norei a dorit să intervină telefonic și i-a cerut fiicei sale să plece din acea casă, unde este jignită tot mereu.

''Ieși din casa aceea imediat. Acum plec spre tine să te iau. Nu mai sta acolo, unde ești atât de jignită'', a spus mama Norei în cadrul emisiunii.

Vizibil supărată, Nora a cerut Simonei Gherghe să fie lăsată să iasa din casă, ba chiar a anuțat că indiferent de ce decizie va lua echipa de producție, ea tot va pleca.

 ''Vreau să plec acasă, îmi fac bagajele și am ieșit pe ușa, pentru sănătatea mea, trebuie să ies din casă", a spus Nora.

Reacția Simonei Gherghe

Citește și Simona Gherghe, despre revenirea la show-ul Mireasa: «Sunt lucruri care nu țin de mine» 

Moderatoarea emisiunii, văzând haosul iscat de discuțiile din platou, a îndemnat la calm și a anunțat că echipa va avea o discuție cu Nora, după ce se calmează.

''Te rog să te liniștești. Echipa va discuta cu tine după emisiune'', a spus aceasta.

Relația controversată

Relația dintre Leo și Nora este un subiect intens discutat în casa dragostei, după ce mama lui Leo a declarat că nu este de acord cu legătura dintre cei doi, ca urmare a informațiilor controversate apărute despre Nora.

Mireasa este un reality-show matrimonial difuzat de Antena 1, unde zeci de concurenți vin în căutarea iubirii.

Citește și Simona Gherghe, despre revenirea la show-ul Mireasa: «Sunt lucruri care nu țin de mine» 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net