Simona Gherghe, despre revenirea la show-ul Mireasa: «Sunt lucruri care nu țin de mine»

Prezentatoarea show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a fost așteptată de fani să se întoarcă în platoul de la Antena1, însă în zadar.

simona gherghe png

După ce a fost infectată cu coronavirus și s-a izolat la domiciliu împreună cu familia ei, aceasta trebuia să se reîntoarcă la cârma emisiunii pe care o prezintă de 4 sezoane. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar fanii emisiunii au fost puși pe gânduri.

Simona Gherghe s-a simțit datoare cu o explicație, astfel că a postat pe rețelele sociale un mesaj pentru telespectatorii show-ului. Prezentatoarea tv a scris că își va anunța urmăritorii atunci când va reveni pe micul ecran. Vedeta a adăugat că anumite lucruri nu depind de ea, de aceea a lipsit din platoul ‘’Mireasa’’.

''Prieteni, știu că v-am anunțat că mă voi întoarce azi, la Mireasa. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Sunt lucruri care nu țin de mine... Vă voi povesti! Sper, totuși, să ne revedem sâmbătă!'', a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Acum câteva zile, Simona Gherghe scria pe rețelele sociale că dorește să mai petreacă, în carantină, câteva zile alături de familia ei, pentru că fiul și soțul ei nu au ieșit, încă, din izolare. Simona Gherghe nu dorea să existe vreun risc.

Nu vrem să riscăm”, a zis Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea i-a luat locul Simonei Gherghe

Simona Gherghe nu a mai fost prezentă în platoul show-ului Mireasa după ce, împreună cu familia ei, soțul și copilul au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Gabriela Cristea I-a luat locul pentru a prezenta emisiunea. Prezentatoarea tv trebuia să revină în emisiune, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Simona Gherghe a mărturisit pe rețelele de socializare care este starea ei de sănătate, dar și a familiei sale.

Astăzi este prima zi când mă simt om pentru că zilele trecute n-am fost tocmai bine. E prima zi când teoretic aș putea să ies, pentru că decizia de izolare a fost până ieri inclusiv, dar nu o s-o fac pentru că în continuare tușesc și nu vreau să pun în pericol pe nimeni”, a declarat Simona Gherghe pe Instagram.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net