Simona Gherghe, despre revenirea la show-ul Mireasa: «Sunt lucruri care nu țin de mine»

24 februarie 2022

Prezentatoarea show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a fost așteptată de fani să se întoarcă în platoul de la Antena1, însă în zadar.

simona gherghe png

După ce a fost infectată cu coronavirus și s-a izolat la domiciliu împreună cu familia ei, aceasta trebuia să se reîntoarcă la cârma emisiunii pe care o prezintă de 4 sezoane. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar fanii emisiunii au fost puși pe gânduri.

stanga
dreapta
simona gherghe jpg
familie simona gherghe
simona gherghe
simona gherghe

Simona Gherghe s-a simțit datoare cu o explicație, astfel că a postat pe rețelele sociale un mesaj pentru telespectatorii show-ului. Prezentatoarea tv a scris că își va anunța urmăritorii atunci când va reveni pe micul ecran. Vedeta a adăugat că anumite lucruri nu depind de ea, de aceea a lipsit din platoul ‘’Mireasa’’.

''Prieteni, știu că v-am anunțat că mă voi întoarce azi, la Mireasa. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Sunt lucruri care nu țin de mine... Vă voi povesti! Sper, totuși, să ne revedem sâmbătă!'', a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Acum câteva zile, Simona Gherghe scria pe rețelele sociale că dorește să mai petreacă, în carantină, câteva zile alături de familia ei, pentru că fiul și soțul ei nu au ieșit, încă, din izolare. Simona Gherghe nu dorea să existe vreun risc.

Nu vrem să riscăm”, a zis Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea i-a luat locul Simonei Gherghe

Simona Gherghe nu a mai fost prezentă în platoul show-ului Mireasa după ce, împreună cu familia ei, soțul și copilul au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Gabriela Cristea I-a luat locul pentru a prezenta emisiunea. Prezentatoarea tv trebuia să revină în emisiune, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Simona Gherghe a mărturisit pe rețelele de socializare care este starea ei de sănătate, dar și a familiei sale.

Astăzi este prima zi când mă simt om pentru că zilele trecute n-am fost tocmai bine. E prima zi când teoretic aș putea să ies, pentru că decizia de izolare a fost până ieri inclusiv, dar nu o s-o fac pentru că în continuare tușesc și nu vreau să pun în pericol pe nimeni”, a declarat Simona Gherghe pe Instagram.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
BeFunky collage (5) jpg
iulia parlea3 jpg
fruit 4416500 1920 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg