Probleme la repetițiile pentru Eurovision. WRS, obligat să-și schimbe coregrafia

Reprezentantul României, WRS a impresionat audiența la a două repetiție oficială pe scenă torineză a Eurovision Song Contest. Alături de echipa lui, românul a zguduit Arena Pala Olimpico pe ritmurile „Llamame”.

Reprezentantul României la Eurovision Sursă foto: TVR 1
Reprezentantul României la Eurovision Sursă foto: TVR 1

„Am primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a spus WRS.

Citește și: Eurovision 2022. Ce piesă va reprezenta România la Torino

Concurenţii ediţiei din acest an s-au lovit de o problemă tehnică: scena nu funcționează așa cum a fost proiectată. „Soarele” în jurul căruia a fost gândită întreaga construcție s-a blocat, iar această situație afectează show-urile participanților la concurs. Din această cauză, România, la fel ca alte țări, nu poate folosi la potențialul maxim grafica pregatită special pentru concurs. Spectacolul a fost modificat, după ce echipa TVR a avut şedinţe tehnice cu organizatorii.

WRS va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a două semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Finala are loc sâmbătă, 14 mai și va fi difuzată în direct la TVR.

Duminică, a avut loc ceremonia de deschidere Eurovision 2022. Delegațiile țărilor participante au defilat pe covorul turcoaz, ca-n vremurile bune, dinaintea pandemiei. La eveniment, WRS a purtat o cămașă decoltată cu vedere la tatuaje.

Vezi și: S-a lansat clipul piesei care reprezintă România la Eurovision

„Ceremonia a fost un veritabil tur de forță. Zeci de interviuri, sute de poze cu fanii, o mulțime de prieteni pe care i-am cunoscut în universal Eurovision, nimic nu a lipsit pentru ca acest eveniment să fie unul memorabil. Am început defilarea cu nori și ploaie, dar am terminat sub un soare arzător, o atmosferă de vis care m-a încărcat pozitiv pentru concurs”, a transmis el.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net