Eugenia Nicolae, după experiența Eurovision: «A fost dezamagitoare»

Cântăreața Eugenia Nicolae se alătură vocilor care au comentat negativ modul în care s-a desfășurat Selecția Națională Eurovision de anul acesta. Artista a ajuns până în semifinale, însă nu a reușit să treacă mai departe, clasificând acum întreaga experiență drept una „dezamăgitoare”.

Eugenia Nicolae, despre experiența Eurovision Foto: Captură Video
Eugenia Nicolae, despre experiența Eurovision Foto: Captură Video

Invitată în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, prezentată de Alexandra Ungureanu, Eugenia Nicolae a cântat, a povestit și a dezvăluit și cum a fost, în viziunea ei, experiența Eurovision.

Eugenia Nicolae, despre experiența Eurovision

Momentan, pe YouTube a apărut doar un filmuleț de prezentare, urmând ca emisiunea completă să fie publicată la data de 16 martie. Eugenia a dezvăluit totul despre participarea ei la Eurovision, explicând că a rămas cu un gust amar după semifinala competiției.

Sunt foarte ambițioasă și muncitoare. Pe mine mă consumă foarte rău concurența. Spre exemplu, Eurovisionul. Pentru mine experiența din semifinală a fost ușor dezamăgitoare.”, i-a spus aceasta Alexandrei Ungureanu.

Eugenia Nicolae a intrat în concurs cu piesa „Doina” feat. Cazanoi Brothers, trecând cu bine de primele selecții și ajungând până în semifinală. Ulterior însă, piesa nu a mers mai departe în finala Selecției Naționale Eurovision România 2022. Câștigătorul finalei, care ne va reprezenta țara la Torino, a fost Wrs, care a cucerit juriul cu melodia „Llamame”.

Ce alți artiști au comentat negativ Selecția Națională Eurovision de anul acesta

Și o altă concurentă a Eurovision România 2022 a comentat negativ întreaga experiență, creând la acel moment o întreagă controversă. Este vorba despre cântăreața Jessie, care a acuzat juriul că ar fi corupt. Tânăra a dezvăluit recent că melodia ei a fost pur și simplu scoasă din competiție, fără să primească explicații suplimentare, deși, spune ea, piesa era printre favoritele publicului din afară. 

„Piesa nu și-a continuat drumul în cea de-a doua semifinală. Și mi-am dat seama că am căzut de pe primele locuri, sub locul 20! Nu înțeleg cum s-a întâmplat acest lucru. E o distanță foarte mare de la locul 3 la sub 20.

Am sunat aseară organizatorii să îi întreb dacă pot să depun o contestație, nu mi se pare normal ce se întâmplă. Și mi-au zis că nu. Cum este posibil?! În orice domeniu rezultatele pot fi contestate. Eu nu am această șansă, dar nici nu îmi mai doresc să particip la Eurovision.

Tot ce s-a întâmplat în anii precedenți la Eurovision îmi pune mari semne de întrebare. România nu a ajuns să câștige sau să aibă o piesă bună în cadrul acestui concurs. Asta denotă că juriul este corupt. Dacă nu trecem nici anul acesta de semifinală, e clar că e vina juriului”, a spus recent Jessie, revoltată de întreaga situație.

 Mihai Trăistariu, de asemenea, a avut un comentariu negativ pe marginea subiectului, explicând că nu crede că România are șanse să se claseze pe un loc fruntaș la Eurovision, însă ulterior și-a schimbat părerea și i-a felicitat pe concurenții care au evoluat în finala selecției din România.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net