A doua semifinală Eurovision 2022, momente surprinzătoare. WRS a făcut un show fierbinte

A doua semifinală a Eurovision 2022 nu fost lipsită de momente inedite care au făcut deliciul publicului. De la vestimentații extravagante la un sărut între doi artiști de același sex, show-ul din această seară a oferit clipe memorabile. 

A doua semifinală Eurovision 2022, momente surprinzătoare. WRS a făcut un show fierbinte
A doua semifinală Eurovision 2022, momente surprinzătoare. WRS a făcut un show fierbinte

A doua semifinală Eurovision 2022. Concurenții s-au întrecut în momente inedite

Finlanda a deschis show-ul Eurovision, iar pe scenă a urcat celebra trupa The Rasmus, care a oferit publicului un adevărat spectacol de rock alternativ, în stilul lor caracteristic. Solistul trupei a surprins prin înfățișarea sa unică, întru totul bizară, acesta a apărut pe scenă cu o pelerină de ploaie galbenă, ținând în mână un balon galben.

Citește și De necrezut cine va reprezenta Ucraina la Eurovision. Gestul care a uimit o lume întreagă în timpul războiului

Concurentul din Israel, Michael Ben David, a electrizat publicul cu o prestație live plină de energie și dinamism. Acesta a făcut o coregrafie impresionantă alături de trupa de dansatori, iar elementul surpriză a fost jocul de lumini, ce a transformat reprezentația într-un spectacol de neuitat.

Din partea Serbiei, a participat Konstrakta, o artistă care avut o prestație extrem de ciudată. Solista a apărut îmbrăcată total în alb și de-a lungul reprezentației a stat pe un scaun, în mijlocul scenei, spălându-și constant mâinile într-un lighean cu apă, în timp ce mai multe femei costumate în călugarițe o înconjurau. Mai mult, versurile au făcut chiar referire la părul lui Meghan Markle, 

Reprezentatntul din San Marino, Achile Lauro, a pășit pe scenă într-o vestimentație deosebit de extravagantă, înterpretând o piesă cu titlu sugestiv ,,Stripper". Îmbrăcat în colanți cu sclipici, machiat strident și cu un șal din pene înfășurate în jurul gâtului, artistul și trupa sa au făcut un show memorabil, plin de glamour și strălucire. Momentul care a surprins publicul a fost atunci când solistul l-a sărutat pe buze pe chitaristul din trupa sa. Show-ul exploziv l-a încheiat apoteotic în timp ce călărea un taur mecanic.

Sheldon Riley, reprezentantul Australiei, a cântat o piesă extrem de emoționantă, care i-a pus în valoare talentul. Ceea ce a atras atenția au fost decorurile impresionante și vestimentația deosebită. Artistul a purtat un sacou scurt și o fustă masivă, cu multe falduri și trenă, iar chipul solistului a fost acoperit, aproape pe tot parcursul reprezentației, cu o mască din mărgele metalice.

Concurenta din Cipru Andromache a oferit cea mai senzuală reprezentație pe scena de la Eurovision. Superba solistă a interpretat piesa Ela, într-un decor cu totul special, care făcea trimitere la legenda zeiței frumuseții, Afrodita, născută din spuma mării. Andromache a apărut pe scenă îmbrăcată într-o vestimentație mulată bleu și a stat într-o scoică uriașă, pe tot parcursul melodiei.

Reprezentantul României, WRS, a urcat pe scena Eurovision cu numărul 13 și a luat cu asalt scena cu o reprezentație fierbinte și extrem de senzuală. Într-un decor dominat de lumini roșii și îmbrăcat într-o pereche de pantaloni din latex, WRS a interpertat piesa ,,Llamame", înconjurat de dansatori și a oferit publicului și telespectatorilor din fața micilor ecrane un show pe cinste.

Citește și S-a lansat clipul piesei care reprezintă România la Eurovision! Ce a declarat câștigătorul

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net