Patru ținute de la Eurovision 2022 care au lăsat publicul mască! Cine a avut posteriorul la vedere

Ultima actualizare:

A doua semifinală a competiției muzicale Eurovision 2022 a reușit să o detroneze pe prima, în urma momentelor spectaculoase prezentate ca într-o adevărată seară de gală! Iată cele mai impresionante ținute purtate de concurenții care au făcut show total joi seară, 12 mai!

Trei ținute de la Eurovision 2022 care au lăsat publicul mască Foto: Captură Video
Trei ținute de la Eurovision 2022 care au lăsat publicul mască Foto: Captură Video

Dacă ar fi să rezumăm seara semifinalei cu numărul 2 din cadrul competiției Eurovision 2022 într-un singur cuvânt, acesta ar fi, cu siguranță, spectacol! Pe lângă prestațiile muzicale, concurenții au reușit să impresioneze și prin intermediul aparițiilor spectaculoase, care au constat în decor surprinzător și ținute extravagante.

Patru ținute de la Eurovision care au lăsat publicul mască! 

Primul loc la capitolul „spectacol” l-a obținut detașat Sheldon Riley, reprezentantul Australiei, care s-a prezentat în cadrul show-ului muzical cu o melodie emoționantă, care a venit la pachet și cu un moment pe măsură.

Australia

Pe lângă notele înalte susținute cu lejeritate, Sheldon a avut o vestimentație extravagantă și nonconformistă, formată dintr-o ținută cu trenă și falduri voluminoase, accesorizate cu mult puf alb, care dădea impresia unui penaj.

În completarea outfit-ului spectaculos a venit și o mască realizată din mărgele de culoare metalică, care „izvorau” dintr-o coroană. Întregul look, accesorizat și cu inele masive și unghii lungi, părea o reinterpretare a unui înger rebel sau a unei zeități celeste.

Artistul a apărut pe scenă într-un nor de fum cenușiu, care l-a înconjurat pe tot parcursul reprezentației, care a fost aplaudată la scenă deschisă de către public.

San Marino

În topul nostru, pe locul doi atunci când vine vorba de ținute extravagante, au urcat reprezentanții din San Marino, care au oferit un adevărat show „păcătos” pe scena de la Eurovision.

Solistul trupei, Archille Lauro, s-a prezentat îmbrăcat într-o ținută complet transparentă din cap până în picioare, cu accente sclipitoare, și lenjeria intimă la vedere! Outfit-ul a fost completat cu o pălărie de cowboy cu ștrasuri, un șal din pene, mănuși lungi peste cot și un machiaj puternic, care s-a regăsit și la ceilalți colegi de trupă. Am putea spune chiar că ne-au amintit de câștigătorii de anul trecut, formația Maneskin, având doza de nebunie necesară.

Lauro a cântat piesa „Stripper”, iar nu mare a fost mirarea publicului atunci când a acesta a făcut o demonstrație de „călărie” pe un taur mecanic, amplasat în mijlocul scenei. Și, dacă spectacolul nu era deja suficient, artistul a împărtășit ulterior și un sărut cu chitaristul său, moment în care publicul a fost în delir! 

Citește și: A doua semifinală Eurovision 2022, momente surprinzătoare. WRS a făcut un show fierbinte

Georgia

Nici cei din Georgia nu s-au lăsat mai prejos, amintindu-ne de personajele din filmul „Pirații din Caraibe”, varianta 2022, mai exact echipajul blestemat. Formația „Circus Mircus” a oferit publicului un moment pe cât de inedit, pe atât de...straniu.

De la omul cu pene și flori în barbă, la măști bizare și holograme trippy, show-ul le-a avut pe toate! Solistul s-a prezentat, de asemenea, cu o pereche de ochelari acoperiți, prin care părea că nu ar vedea, și o freză de inspirație retro. Și, că tot am amintit de pirați, chitaristul avea un petic la unul dintre ochi, accesorizat însă cu ținte și lanțuri. 

Spania

Concurenta Spaniei, Chanel, al cărei număr complet va putea fi revăzut și în marea finală, s-a jucat cu imaginația celor prezenți în sală și nu numai! Aceasta, îmbrăcată senzual, și-a lăsat la vedere posteriorul, în timpul unui dans lasciv.

Îmbrăcată într-un costum strălucitor, decupat în partea de jos și cu cizme lungi atașate, pe post de „pantaloni”, artista a oferit un show erotic pe marea scenă a concursului.

Cum s-a prezentat reprezentantul României

Nici Wrs, reprezentantul nostru, nu a făcut notă discordantă. Artistul s-a urcat pe scenă îmbrăcat într-o cămașă roșie satinată, cu pliuri, ce dădeau impresia unor volane. Ulterior, ăn timpului momentului însă, aceasta i-a fost smulsă de pe corp de către un dansator.

Cântărețul a lăsat astfel la iveală un body transparent, decorat cu mai multe încrustații argintii. În partea de jos, acesta a purtat o pereche de pantaloni din latex lucios. Cu tatuajele de „băiat rău” la vedere, Wrs, pe numele lui real Andrei Ursu, a cucerit deopotrivă și doamnele, dar și domnii.

Toate reprezentațiile din a doua semifinală Eurovision 2022 pot fi urmărite în videoclipul de mai jos. O „mențiune” ar mai putea fi acordată celor din Finlanda, solistul trupei cântând la bustul gol și prezentându-se cu câteva pene în păr. De asemenea, concurenta din Muntenegru și-a accesorizat rochia cu o sferă argintie, pe care a purtat-o în spate, ca și când ar fi cărat un astru ceresc după sine, pe scenă.

Mai jos puteți afla și ce țări au trecut mai departe, în marea finală!

Citește și: România s-a calificat în finala Eurovision! Cele 10 țări care merg mai departe

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net