Poți face o avere dacă pariezi pe România în finala Eurovision 2022. Câți bani câștigi?

Ultima actualizare:

România s-a calificat în finala Eurovision 2022, iar casele de pariuri se întrec în cote pentru ultimul act al competiției care are loc în Italia. Cei care vor să se joace un pic cu norocul și inspirația, vor putea scoate un profit uriaș dacă țara noastră produce surpriza la Torino.

România s-a calificat în finala Eurovision. Foto: colaj Click/Facebook WRS
România s-a calificat în finala Eurovision. Foto: colaj Click/Facebook WRS

Vorbim de mai multe variante prin care poți să faci bani dacă pariezi pe România, nu doar dacă WRS va câștiga concursul (lucru foarte puțin probabil). Reprezentantul României la Eurovision 2022 s-a calificat cu piesa „Llamame” în finala competiției muzicale, care va avea loc sâmbătă.

România a concurat joi în a doua semifinală, alături de Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.

Ținând cont de contextul politic, marii favoriți la victorie sunt reprezentanții Ucrainei. În cazul în care mizați pe ei, profitul este unul minuscul. Așa că hai să vedem ce variante ai dacă pariezi pe România în finala Eurovision 2022.

Câți bani câștigi dacă România se impune în finala Eurovison 2022?

România are cotă 200 pentru o victorie în finala Eurovision
România are cotă 200 pentru o victorie în finala Eurovision

Trebuie spus din start că România are șanse infime la victorie. Totuși, dacă simți că nimic nu-l poate opri pe WRS dintr-un succes istoric, trebuie să știi că majoritatea agențiilor de pariuri îți oferă de 200 de ori suma pe care ai pariat-o. Practic, dacă ai pus o 100 de euro pe România, obții 20.000 de euro. Nu suna rău, nu-i așa?

Totuși, doar Belgia și Germania au șanse mai mici de victorie, așa că recomandarea noastră este să încercați o altă variantă de a câștiga bani în finala Eurovison 2022. De exemplu, o clasare în top 10 a lui WRS ne mărește profitul de 15 ori.

În schimb, dacă melodia „Llamame” termină pe ultimul loc, cei care pariază pe Eurovison vor obține de 8 ori suma mizată pe bilet.

O altă variantă să câștigi bani dacă pariezi pe Eurovision 2022

Din prima semifinală au ieșit în evidență două opțiuni interesante pentru public. Din sesiunea de marți seara obținuseră biletele pentru ultimul act al competiției senzaționalii reprezentanții ai Republicii Moldova: Zdob și Zdub și Advahov Brothers. 

Piesa celor de la Zdob și Zdub, „Trenulețul”, a animat din plin sala din Torino. Dacă moldovenii termină în top 5, atunci cota oferită de casele de pariuri este 6,00. Așadar, câștigi de 6 ori suma pariată.

O melodie care a încântat prin emoție și eleganță la ediția din acest an aparține Portugaliei. Frumoasa Maro, prin piesa ”Saudale, Saudale”, a reușit să atingă sufletul telespectorilor aflați în toate colțurile Europei. 

Această melodie are cota 15,00 pentru o clasare în top 5, în finala care va avea loc sâmbătă, 14 mai.

România este în finala Eurovision 2022. Îți mărești de 200 de ori câștigurile dacă pariezi pe WRS

Andrei Ursu, alias WRS (pronunțat „urs”), este un artist mai puțin cunoscut. Reprezentantul României a lansat 10 single-uri, 3 colaborări și lucrează în prezent la viitorul său EP de debut, Mandala.

Finala Eurovision 2022 este găzduită de Italia, țara care a câștigat anul trecut competiția. Concursul de anul acesta se desfășoară sub sloganul „The sound of beauty”, la Sala Pala Olimpico din Torino. Finala concursului european va avea loc sâmbătă, iar marii favoriți la victorie sunt membrii grupului ”Kalush Ucraina”. Calificarea României în finală rămâne însă o performanță excelentă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net