Apariție periculoasă! Bianca Drăgușanu a încins plaja milionarilor din Mamaia! A lăsat cluburile de fițe și a trecut la greble și lopățele!

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu (40 ani) a lăsat Dubaiul deoparte și petrece zile toride pe litoralul românesc. Motivul este unul întemeiat! Parentingul cere sacrificii iar atunci când vine vorba de fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia, care are aproape 6 ani, diva îi face toate poftele și nu îi refuză nicio plăcere.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute când Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzi Click! pe plaja lui Ciprian Marica din Mamaia. Vedeta bine făcută a atras toate privirile celor din jur. A optat pentru un costum de baie în nuanțe alb negru, de fițe, de la o firmă binecunoscută, și o pălărie albă, desprinsă fiind din revistele de modă.

S-ar putea să te intereseze și: Imagini interzise cardiacilor cu Bianca Drăgușanu și Ema Uta! Cine merită titlul de „regina costumelor de plajă”?

Drăgușanu nu a putut trece neobservată. Bustul voluptos, mijlocul tras prin inel, picioarele de podium dar și posteriorul bombat i-au făcut pe bărbații aflați pe plajă, în preajma ei, să viseze frumos. Doar că Bianca nu era singură ci însoțită de Sofia, micuța ei prințesă, care i-a cerut mamei sale să îi dea ustensilele necesare pentru a se putea juca liniștită în nisip, la malul mării.

Bianca Drăgușanu îi face toate poftele micuței Sofia! Apariție unică, în Mamaia

Așa că Bianca, o apariție țiplă, a fost surprinsă de paparazii cu greble și lopeți de plastic în mână, pentru că atunci când vine vorba de copil și de cerințele acestuia, trebuie să fii pregătit și echipat corespunzător. O adevărată aparție pe plajă a fost Bianca Drăgușanu care știe că atunci când își asumă rolul de mamă acesta nu este deloc ușor, trebuie să depui efort!

La fel de interesant: Bianca Drăgușanu „a spart” 18.000€ pe o vacanță în Turcia! A închiriat o mega-vilă și am aflat cine o însoțește!

Se știe că Bianca Drăgușanu este adepta vacanțelor exotice și a plajelor unde nu poate fi deranjată și mereu recunoscută! A dus-o și pe micuța Sofia în Dubai dar probabil că acum i-a fost mult mai la îndemână și mai aproape o escapadă cu fetița ei pe litoralul românesc, având în vedere programul său încărcat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg