Mihai Trăistariu: «Am fost jefuit la benzinărie» Ce a dezvăluit artistul

Mihai Trăistariu a dezvăluit că a avut parte de o experiență neplăcută, atunci când a mers la benzinărie să își alimenteze autoturismul. Cântărețul s-a arătat revoltat de prețurile carburanților, motivând că patronii ajung să îi „jefuiască” pe clienți. 

Mihai Trăistariu, nemulțumit de prețul combustibilului Foto: Arhivă
Mihai Trăistariu, nemulțumit de prețul combustibilului Foto: Arhivă

Mihai Trăistariu nu se dă niciodată în lături din a-și scanda nemulțumirile. Recent, cântărețul s-a arătat extrem de revoltat de prețul la care a ajuns combustibilul, după ce a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă destul de mare, spune el, pentru alimentarea mașinii.

Vezi și: Mihai Trăistariu trăieşte o dramă de doi ani. Nepoata lui, dispărută fără urmă

Mihai Trăistariu, „jefuit” la benzinărie

Artistul a ajuns până în punctul în care a acuzat că s-a simțit de-a dreptul „jefuit”, atunci când a aflat cât are de plată, după ce prețurile aproape că s-au dublat.

„Supărarea mea e foarte mare, sunt necăjit, întristat. Eram la o benzinărie, am alimentat acolo și când am plecat m-am simțit complet jefuit.

A trebuit să adaug la final că am fost jefuit chiar de benzinărie, pentru că prețurile benzinei și motorinei sunt colosal de mari. Nu că nu mai fac față, că facem față cu toții, dar anul trecut nu era așa, era până în 5 lei și acum e deja 8-9 lei, aproape s-a dublat. Am lăsat cam 350 de lei, la mine un plin e cam 430 lei, cam așa.”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars. 

Nu rata și: Mihai Trăistariu, marcat de atrocitățile din familia lui: "Era extrem"

Mihai Trăistariu s-a plâns și de prețul gazelor

Pe perioada iernii, Mihai Trăistariu s-a arătat extrem de nemulțumit și de prețul facturilor la gaze, explicând atunci că avea de gând să dea în judecată furnizorul. Doar la școala de canto pe care o deține, acesta a avut atunci de plătit 2300 RON!

Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am gat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de RON. Acum a venit noua factură și mi-a venit 2.300 RON. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare.”, a declarat atunci Mihai Trăistariu, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net