Ce superstiție are Mihai Trăistariu: „E una între noi artiştii.” Ce trebuie să facă în noaptea dintre ani

Mihai Trăistariu ne-a spus cât este de superstițios. Mai exact, vedeta pare că ține cu dinții ca în noaptea dintre ani să respecte un ritual. Se pare că există o superstiţie în lumea artiștilor, a recunoscut îndrăgitul cântăreț. 

Mihai Trăistariu are o superstiție la final de an
Mihai Trăistariu are o superstiție la final de an

Cât de superstiţios este Trăistariu la trecerea dintre ani

Decembrie e o lună grea pentru Mihai Trăistariu (42 ani). Artistul are de achitat multe facturi şi nu ştie cu ce va rămâne la sfârşitul anului din cât produce la evenimente şi concerte.

Şi pentru că îşi doreşte să îi meargă bine şi să îl prindă anul nou cu bani în conturi şi în buzunare, Mihai Trăistariu a recunoscut cât de superstiţios este la trecerea dintre ani.

„De Crăciun am concert la Sinaia şi deja s-a făcut o tradiţie pentru că de 8 ani cânt acolo, la un resort şi îmi place, pentru că o iau şi ca pe o minivacanţă. Iar de Revelion cânt în Bulgaria

Eu mi-am propus întotdeauna ca în luna decembrie să îmi plătesc toate datoriile, să nu închei anul cu facturi neplătite. Aşa e o superstiţie, să nu intri cu datorii în anul următor. Eu îmi fac toate plăţile să intru la zi cu totul. 

Chiar e o superstiţie şi între noi artiştii, în Noaptea dintre ani să ai bani în buzunare, să nu cânţi cu buzunarele goale, ca să îţi meargă bine în noul an, aşa că eu merg cu bănuţii în buzunar”, a precizat Mihai Trăistariu pentru Click!.

Trăistariu nu mai scapă de cheltuieli

Artistul îşi pune bani în  buzunare la concertele  de Revelion, ca să aibă  un an îmbelşugat
Artistul îşi pune bani în buzunare la concertele de Revelion, ca să aibă un an îmbelşugat

Ultima lună din an nu este una foarte simplă pentru Trăistariu. Artistul trebuie să scoată bani pentru a plăti toate facturile pentru cele 7 apartamente pe care le deţine, pentru şcoala de muzică pe care a înfiinţat-o, dar şi pentru cei 4 angajaţi ai săi.

„Am 7 apartamente şi am la toate gaz, lumină, internet, cablu, apă, gunoi, întreţinere. Mai am şi o şcoală de muzică unde, la fel, îmi vin facturi pentru gaz, internet, apă, tot aşa, gunoiul.

De aici pleacă toate facturile mele, de la proprietăţile mele. Şi mai am şi contribuţiile pentru că mai am patru salariaţi şi atunci trebuie să le plătesc pensii, CAS, CASS, şi toată ziua stau la cozi să plătesc tot ce trebuie sau mai fac plăţi online. Şi sunt în total 36 de facturi pe lună!”, ne-a declarat, în exclusivitate, Mihai Trăistariu.

Artistul deținie 7 apartamente: „Am un kilometru de facturi”

image

„Începând cu anul 2020, am schimbat un teren pe care îl aveam la malul mării cu 7 apartamente. Din acea clipă, toate facturile mele au crescut brusc, sunt facturi la curent, apă, gaz, întreţinere, internet cu cablu, lună de lună trebuie întreţinute toate aceste apartamente.

Şcoala de muzică o am din 2014, dar din 2019 mi-am cumpărat un sediu pentru ea şi am 15 încăperi acolo, este consum mare şi acolo, impozitele pe clădire care ajung la o sută de milioane, mai am şi maşina care consumă şi ea.

Mai în glumă, mai în serios, am un kilometru de facturi, 36 de facturi lunar, le-am şi numărat”, ne-a mai povestit Trăistariu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net