Mihai Trăistariu a dat din casă: „Nu cred că se mai face Revelionul la Antenă fără Negru!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu este întotdeauna pe listă când vine vorba de Revelioane! Solistul a întrat, deja, în febra filmărilor. Săptămâna trecută, acesta a stat două zile non-stop în platoul unde se înregistrează Revelionul găzduit de Antena Stars! Trăistariu a dat din casă și spune că Antena nu mai face marele Revelion fără Dan Negru, plecat la concurență, la Kanal D. Petrecerea s-a mutat, deocamdată, la Antena Stars!

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Mihai Trăistairu are o perioadă plină! Stă numai prin Capitală, pe la televiziuni, de când au început filmările pentru Revelion. Săptămâna trecută, vedeta a filmat două zile pentru Revelionul Antenei Stars, împreună cu toată crema muzicii românești. A fost și Minodora și Sanda Ladoși, iar solistul a postat o poză din toiul filmărilor.

Andreea Bănică prezintă Revelionul la Antena Stars!

Anul acesta, Antena Stars a dat prima drumul la filmările pentru Revelion, luând fața celorlalte televizuni. Nu se știe, însă, ce se va întâmpla cu marele Revelion, prezentat peste 20 de ani de Dan Negru la Antenă, atâta timp cât acesta a migrat la Kanal D.

Trăistariu ne-a oferit informații la cald despre mișcările de trupe de pe la Revelioane!

Am filmat două zile neîntrerupt pentru Antena Stars! Nu știu, însă, dacă Antena mai face ceva după plecarea lui Negru! Am auzit zvonuri că nu s-ar mai face pentru că nu mai e Dan Negru! Sau, poate, vor face alt format! Cert e că a preluat Antena Stars Marele Revelion!

Noi am filmat cu toții, au fost toți artiștii acolo, pentru Antena Stars. Andreea Bănică este prezentatoare. Acum, așteptăm ca și celelalte televiziuni să ne cheme. Sunt vreo cinci televiziuni care organizează Revelioane!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Anul trecut, Revelionul lui Negru a fost detronat de Pro TV!

Mai bine de două decenii, Dan Negru a rupt audiențele cu Revelionul de la Antena 1. Anul trecut, însă, prezentatorul a suferit o înfrângere rușinoasă, Revelionul de la Antena 1 fiind detronat în audiențe de Pro TV.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul! În cei 21 de ani, liderul Pro TV a încercat diferite rețete de Revelioane, de la show-uri mari, în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in pieței! După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud”, a precizat Dan Negru pe Facebook, imediat după ce a aflat audiențele.

A fost, se pare, mare scandal în Antene și nici lui Dan Negru nu i-ar fi picat prea bine înfrângerea. Motiv pentru care prezentatorul a făcut mutarea anului în televiziune, plecând la Kanal D.

Acum, Negru e iar pe val cu audiențele, dar la Kanal D, unde prezintă două emisiuni concurs de mare succes („Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi”), care țin românii cu ochii lipiți de televizor, în fiecare seară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!