Mihai Trăistariu: «Bat 1.000 km pentru cinci concerte de Revelion»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Revelionul vine cu multe concerte pentru cei mai mulţi dintre artişti. Însă, ca să încaseze miile de euro, în doar 12 ore, soliştii aleargă de la un concert la altul, rupând şoselele. Mihai Trăistariu, care recent a declarat că şi-a reparat corzile vocale cu miere de eucalipt, din Australia, a prins, pe 31 decembrie, nu mai puţin de cinci concerte. Nu va avea şofer, aşa că efortul este dublu.

Mihai Trăistariu cere, de Sărbători, 3.000 de euro pentru un concert de aproximativ 45 de minute, însă, tot are oferte, chiar şi pe vreme de criză.

Ca să pună mâna pe cei 15.000 de euro, pentru cele cinci spectacole programate de Revelion, artistul străbate mai bine de 1.000 de kilometri, pentru a ajunge la destinaţii, el locuind în Constanţa.

„Încep programul de Revelion la ora 21.00, la Poiana Braşov, apoi, fug în alt local tot din Poiană. Miezul nopţii nu ştiu exact unde mă prinde, pentru că de la Poiana Braşov plec la Buşteni, unde am doar un spectacol. Spre dimineaţă, cânt în două locuri, în Sinaia, unde am şi cazare, să mă odihnesc câteva ore şi să mă întorc la Constanţa. Este greu, dar aşa m-am obişnuit de câţiva ani. Într-un fel e frumos că te întâlneşti cu artişti, mai ciocneşti un pahar. Cred că toţi soliştii aleargă de Revelion pentru bani, nu cred că merge cineva de plăcere", a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!

Anda Adam face 15.000 de euro,Smiley, 32.000 de euro

„Anul ăsta am fost mai tot timpul pe drumuri. Maşina mea şi aeroporturile au devenit o a doua casă pentru mine. Este incredibil să vezi cum pe muzica ta dansează oameni care aparţin unor culturi diferite", ne-a spus Anda Adam.

Pentru noaptea dintre ani pregăteşte un megaconcert la Odessa, în Ucraina la ora 23.30. Pentru această cântare, Anda va încasa 15.000 de euro, iar, în plus, organizatorii vor plăti cazarea, masa şi transportul, atât pentru Anda Adam cât şi pentru dansatori şi tot staff-ul ei. În schimb, Smiley s-a „descurcat" şi cântă mai aproape de casă.

"Voi avea patru concerte. Încep în Piaţa Constituţiei pe la 21.00, continui la concertul Pro TV la 22.30, după care la 12.00 noaptea voi cânta la Otopeni şi termin cu cel de la un centru de evenimente din Pipera". Artistul va câştiga 32.000 de euro.

Andreea Bănică bate 400 km

"În noaptea de Revelion am programate cinci cântări. Încep la ora 20.00 la Târgovişte, apoi merg la Otopeni, unde cânt pe la 22.30, la miezul nopţii sunt la Kristal Palace, la ora 01.00 cânt la centrul de evenimente Regal din Pipera, iar pe la ora 02.00 sunt în clubul Maxx.După care pe la 03.30 ajung şi eu acasă. În fiecare locaţie cânt câte 40 de minute", ne-a spus Andreea Bănică. Ea va parcurge, de Revelion, în jur de 400 de kilometri de la un concert la altul. Click! a aflat că solista ia 4.000 de euro pe concert, în total, în acea noapte, ea reuşind să adune 20.000 de euro.

Elena Gheorghe, 10.000 de euro

Solista are mai multe invitaţii, însă nu o lasă sufletul să stea prea multe ore departe de fiul ei în vârstă de doar o săptămână. Cu toate acestea, Elena Gheorghe speră să onoreze cântările de la Câmpina şi în Capitală.

simeon stalpnicul png

„Elena îi va lăsa fiului nostru lapte matern, la frigider, iar până se întoarce acasă vor avea părinţii ei grijă de micuţ. Cântăm la Câmpina, dar avem trei-patru propuneri şi la Bucureşti, însă nu ştim sigur ce alegem", ne-a declarat Cornel, iubitul şi impresarul artistei. Pentru un spectacol de Revelion, solista va fi plătită cu 5.000 de euro, conform unor surse din anturajul ei.

Mai citeşte:

Mihai Trăistariu: «M-am săturat să fiu bolnav»

EXCLUSIV! Mihai Trăistariu: «Mi-am reparat gâtul cu miere din Australia»

Mihai Trăistariu, despre emisiunea X Factor: «Mă enervează că se pune prea puţin accent pe voce»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net