Micutzu, în lacrimi! Ce a dezvăluit în emisiunea lui Denise Rifai: "Nimeni nu trebuie să știe asta!"

Pare un tip dur și impunător, mai ales datorită aspectului fizic, dar Micutzu a dezvăluit în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai că are și el momente de sensibilitate, în care izbucnește în lacrimi. Unul dintre filmele în care a jucat are o poveste atât de tristă, încât Cosmin Nedelcu a plâns atunci când l-a urmărit.

Micutzu, în vârstă de 36 de ani. așa cum este cunoscut Cosmin Nedelcu, a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. În discuția purtată cu prezentatoarea de la Kanal D, și-a deschis sufletul și a dezvăluit mai multe detalii intime, pe care foarte puțini oameni le cunoșteau deja.

Citește și: Dieta miraculoasă a lui Micutzu. Alimentul la care a renunțat timp de 8 luni

Micutzu, în lacrimi! Ce a pățit Cosmin Nedelcu

Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a dezvăluit un citat din trecutul actorului. Unul dintre proiectele în care a fost implicat Micutzu l-a emoționat până la lacrimi.

„Nu-i normal să plângi în public. Erau foarte mulți oameni, așa că am sughițat în mine”, este citatul amintit de Denise Rifai.

Cosmin Nedelcu ar fi rostit vorbele de mai sus după lansarea filmului Copacul dorințelor, care are o poveste extrem de emoționantă. Micutzu a lămurit acum declarația din trecut și a recunoscut că a plâns sincer urmărind pelicula în care a jucat și el.

Uite și: Micutzu, atacat din nou de o tânără care îi dorește...moartea! Godină i-a luat apărarea: „Și rea, și foarte proastă”

„Absolut! (n.r. dacă pot fi lacrimile semn de bărbăție) Mi se pare normal ca un bărbat să-și exprime sentimentele în diferite momente. Cred că motivul lacrimilor este sau nu este bărbătesc. Cred că acolo, de fapt, e... Nu o problemă, ci cred că acolo... În asta constă bărbăția efectiv. Dar, să-ți arăți în public chestia asta...

Eu glumeam cu asta că nu voiam să mă vadă nimeni a fost o glumă. Și a fost și o reacție normală pentru că, în general, nu prea cred că e comodă lumea să plângă în public ori să își arate lacrimile în public. Plus că eu, de obicei, sunt destul de vulnerabil la spectacolele mele, dar nimeni nu trebuie să știe asta", a dezvăluit Micutzu, în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Micutzu s-a dat peste cap pentru a crea filmul „Teambuilding". A venit chiar și cu bani de acasă!

A moștenit empatia de la părinții săi

Micutzu a recunoscut că încearcă să reducă uneori nivelul de empatie de care dă dovadă în viața de zi cu zi, pentru că asta îl face să sufere.

De obicei e din cauza faptului că sunt foarte empatic, deși nu par, sunt foarte empatic. Încerc să lucrez la chestia asta, pentru că la un moment dat eram mult prea empatic, părinții mei fiind niște oameni foarte empatici și foarte sensibili.

Am încercat să îmi scot un pic latura asta. Sau să o diminuez, de fapt, pentru că aș vrea să am o viață mai lungă. Cred că ultima dată (n.r. când a plâns) a fost chiar la Copacul dorințelor”, a dezvăluit Micutzu, în emisiunea lui Denise Rifai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net