Cea mai proastă dramă de pe Netflix. S-a spus că ajunge la sufletele tuturor, dar plictisește teribil

Majoritatea oamenilor știu că platforma Netflix oferă unele dintre cele mai grozave filme, seriale și documentare. Însă, nu toate sunt atât de apreciate, ba chiar au primit foarte multe critici, iar, o peliculă ce îl are în rol principal pe cunoscutul actor Jared Leto (51 de ani), se află pe locul al doilea pe lista celor mai proaste filme apărute pe platfomă.

Filmul de pe Netflix considerat cea mai proastă dramă / Foto: Shutterstock
Filmul de pe Netflix considerat cea mai proastă dramă / Foto: Shutterstock

Printre cele mai proaste filme de pe Netflix, se pare că pelicula „The Outsider”, cu actorul Jared Leto în rol principal, se află pe locul al doilea în top, potrivit DigitalTrends. Produs pentru iubitorii de yakuza (mafia japoneză n.r), filmul are o poveste ce sigur te-ar atrage, dar se pare că mulți urmăritori, și chiar critici, au considerat „The Outsider” plictisitor.

Producția japonezo-americană a fost lansată de Netflix pe 9 martie 2018 și a primit recenzii în general nefavorabile din partea criticilor. Despre ce este vorba în dramă?

Despre filmul „The Outsider”

Nick Lowell (interpretat de Jared Leto), fostul căpitan al Marine Corps al Statelor Unite, este singurul deținut non-japonez dintr-o închisoare din Osaka, în 1954, la nouă ani după războiul din Pacific. Majoritatea colegilor săi deținuți sunt criminali yakuza, recunoscuți prin tatuajele lor irezumi (tatuare japoneză n.r). După ce salvează un membru yakuza de la a fi spânzurat până la moarte, Nick este eliberat din închisoare cu ajutorul lui și devine și el membru al clanului.

Pe măsură ce Nick se adâncește și mai mult în lumea mafiei japoneze, câteva ucideri înspăimântătoare și tensiuni între bande, el stârnește, de asemenea, un interes amoros pentru sora conducătorului.

Chiar dacă povestea filmului este una foarte atrăgătoare, sunt foarte multe momente care i-au plictisit pe urmăritori și fanii actorului, prezența acțiunii și modul în care Jared Leto i-a obișnuit pe cei ce iubesc rolurile sale nefiind prezente în peliculă.

„The Outsider” are multe momente ce nu le-am menționat, iar dacă ești și tu un iubitor al filmelor yakuza, poți urmări pelicula pe platfoma Netflix, însă ai nevoie de puțină răbdare pentru a viziona până la sfărșit.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net