El a omorât 200 de oameni pentru Mafie. Confesiunile criminalului cunoscut sub numele de „The Iceman”

Mai ceva ca în filmele de acțiune! Criminalul, poreclit „The Iceman” („Omul de Gheață” n.r), Richard Kuklinski, a susținut că a ucis între 100 și 200 de persoane în timpul carierei sale de 20 de ani ca asasin pentru Mafie. Ieri s-au împlinit 17 ani de la decesul acestuia, iar în timpul vieții, bărbatul a primit cinci condamnări consecutive, după o anchetă de șase ani privind uciderea a cinci persoane în New York și New Jersey, comise pe o perioadă de trei ani.

Richard Kuklinski a susținut că a comis până la 200 de crime (foto: captură video)
Richard Kuklinski a susținut că a comis până la 200 de crime (foto: captură video)

Richard Kuklinski, numit ca „The Iceman”, și-a primit porecla în 1983, după ce poliția a găsit cadavrul ultimei sale victime, Paul Masgay, înghețat și abandonat într-un parc din New Jersey. Asasinul l-a ucis pe bărbat, care era vânzător de casete video, în 1981 și i-a luat cei 95.000 de dolari ascunși în duba sa. Ei se întâlniseră pentru a discuta despre o vânzare de casete goale. Richard l-a depozitat pe Paul într-un congelator, înainte de a-l împacheta în pungi de plastic și de a-i arunca trupul doi ani mai târziu.

Dar alegerea sa de a îngheța cadavrul înainte de a-l abandona a fost ceea ce l-a dat de gol poliției. Medicii legiști au observat cristale de gheață în interiorul corpului lui Paul, care nu s-au dezghețat corespunzător înainte de a fi găsite. De asemenea, anchetatorii și-au dat seama că hainele pe care le purta acesta erau cele descrise de soția și fiul său în ziua în care a dispărut. În urma unui pont primit din partea unui informator, Richard a fost arestat și anchetat de poliția din New Jersey.

A fost creat un documentar despre viața și crimele sale

Celelalte patru crime de care a fost găsit vinovat au fost toate „pentru profit”. Deși a fost pus sub acuzare și condamnat pentru aceste crime, el a susținut că a ucis între 100 și 200 de persoane importante, inclusiv șeful de sindicat Jimmy Hoffa, la ordinul unui grup mafiot fără nume.

În 2001, într-un interviu pentru HBO, care a creat documentarul despre viața și crimele sale „The Iceman Confesses: Secrets of a Mafia Hitman” („Confesiunile Omului de Gheață: Secretele Asasinului Mafiei” n.r), Richard a declarat că a făcut parte dintr-o echipă de patru oameni care l-a răpit și ucis pe președintele Frăției Internaționale a Teamsterilor, Jimmy Hoffa, în 1975. Potrivit lui, el l-a înjunghiat pe bărbat cu un cuțit de vânătoare. Cei patru ar fi condus apoi 965 de km pentru a-i arunca trupul și a-i da foc.

Dar confesiuniile lui Richard nu au fost luate în serios la momentul respectiv. Atunci, un adjunct, care a lucrat la cazul lui pentru biroul procurorului general din New Jersey, a declarat: „Au luat un cadavru din Detroit, unde au unul dintre cele mai mari lacuri din lume, și l-au condus până la New Jersey? Haide”, potrivit tabloidului britanic DailyStar. Scriitorul Anthony Bruno a fost de acord, spunând că a simțit că afirmațiile asasinului „nu se potriveau” după ce le-a investigat.

Asasinul a murit în închisoare pe 5 martie 2006, la vârsta de 70 de ani. O autopsie a dezvăluit că a suferit un atac de cord fatal, provocat de boli de inimă și de o inflamație cronică a venelor. Până la moartea sa la Spitalul St. Francis din Trenton, el a continuat să câștige respect și faimă datorită activităților sale criminale din închisoare.

A început să ucidă când era tânăr

Richard Kuklinski s-a născut în aprilie 1935 într-o familie de 5 membri. Mama sa, Anne McNally, era o catolică devotată, în timp ce tatăl său, Stanley Kuklinski, era un alcoolic agresiv, care de multe ori se certa cu membrii familiei sale. Violența văzută la tatăl său este considerată a fi cauza stilului de viață înspăimântător al lui Richard.

Crimele sale au început când era tânăr și omora pisici. La vârsta de 14 ani, a ucis un coleg, un bătăuș local, pe care l-a bătut până la moarte, iar apoi i-a aruncat trupul și a îndepărtat orice urmă. În clasa a VIII-a, a renunțat la școală și a continuat să omoare oameni din ură - uciderea oamenilor a fost o modalitate de a înlocui inima lui lipsită de iubire cu „ură”, a spus el într-un alt interviu. La vârsta de 18 ani a câștigat respect din partea Mafiei, în special a familiei Genovese, a familiei DeCavalcante și a familiei Gambino, prin uciderea unei persoane pe un trotuar din New York.

Cu sprijinul Mafiei, Richard a comis jafuri, deturnări și a vândut filme pornografice. Deși a comis și alte crime înfiorătoare, el a fost cel mai bine cunoscut ca asasin. A fost condamnat pentru cinci crime: George Malliband, Louis Masgy, Gary Smith, Daniel Deppner și, mai târziu, Paul Masgay. În timp ce se afla în închisoare, nu și-a petrecut timpul singur. Reporteri, psihiatri și jurnaliști au făcut vizite zilnice pentru a aduna informații despre viața sa bizară. Aceste vizite i-au oferit lui Richard posibilitatea de a se lăuda cu uciderea a 100 până la 200 de persoane.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net