Serialul Netflix care te ajută să devii bogat. Urmărește-l și vei avea mereu bani în cont

Cine nu vrea în lumea asta să se îmbogățească? Probabil că cei care resping această idee. Netflix a lansat, marți, un serial documentar care te poate ajuta să faci bani.

Serialul a fost lansat pe Netflix, pe 18 aprilie / sursa FOTO: IMDB
Serialul a fost lansat pe Netflix, pe 18 aprilie / sursa FOTO: IMDB

Serialul documentar, care se numește nu foarte subtil How to Get Rich, îi are pe Ramit Sethi, unul dintre cei mai populari antrepenori din Statele Unite ale Americii, în prim-plan. 

El este autorul best seller-ului din 2009 din New York Times, I Will Teach You to Be Rich și fondatorul GrowthLab.com, o resursă de marketing online.

How to Get Rich: cele mai bune sfaturi pentru a te „îmbogăți”

Documentarul How to Get Rich are opt episoade, sub forma unui reality-show, dar de data asta cu multe sfaturi financiare despre cum poți face mai mulți bani într-o manieră coerentă.

Ne putem îmbogăți după ce ne uităm la acest serial documentar? Probabil că nu, dar este foarte interesant de urmărit pentru că poate fi considerat o sursă bună de informație pentru cei care își doresc să aibă educație financiară.

Obiceiuri nocive care te lasă fără bani

În urmă cu mai mulți ani, În publicația Entrepreneur.com, John Rampton, un antreprenor american, a făcut o lista a lucrurile care ne împiedică să fim bogați.

Dormi prea mult. „Dacă nu te scoli din pat până la prânz, ajungi pe urmă să te aglomerezi cu treaba și să muncești 12 ore pe zi sau mai mult pentru a compensa startul întârziat.

Oamenii de succes sunt cunoscuți pentru faptul că se trezesc devreme, de regulă înaintea tuturor celorlalți din casă, că să înceapă treaba, să se pună la punct cu noutățile, să răspundă la mailuri și să facă mișcare, fără să-și sacrifice viață de familie”, susține antrepenorul.

Îți neglijezi sănătatea. „Când nu trăiești sănătos, obosești, devii neproductiv, mai stresat și mult mai predispus la boală”, mai spune Rampton.

Nu ești atent la micile cheltuieli. „Poate nu crezi că 12 lei cheltuiți zilnic pe o ceașcă de cafea îți afectează averea. La fel e și cu cei 1.500 de lei pe an plătiți pe abonamentul la o sala de forță la care nici nu te prea duci.

Chiar dacă astea sunt costuri mici în schemă de chetuieli, ai grijă că se adună. Decât să te duci în fiecare zi la Starbuks, mai bine fă din asta o recompensă la sfârșitul fiecărei săptămâni productive pentru ține. Abonamentele - păstrează-le doar pe cele pe care le folosești într-adevăr”, a mai scris americanul. 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net