Serialul care rupe topul Netflix în aprilie. Povestea bizară și plină de scene erotice i-a înnebunit pe români

Ultima actualizare:

Serialul care rupe topul Netflix în aprilie. Obsession este pe primul loc la noi în țară. A rupt topurile, cu toate că are o poveste destul de bizară.

Serialul e pe primul loc în țară Foto: captură Netflix
Serialul e pe primul loc în țară Foto: captură Netflix

Serialul e pe primul loc în topul Netflix. Despre ce este vorba în ,,Obsession"

Serialul Netflix are în centru relația de atracție fizică ajunsă până la obsesie dintre un tată și logodnica fiului lui. În rolul tatălui joacă britanicul Richard Armitage.

Un chirurg londonez respectat are o aventură cu logodnica fiului său, care se transformă în obsesie erotică și amenință să le schimbe definitiv viețile. 

Consecințele acestei aventuri vor fi unele devastatoare pentru familie, pentru că adevărul iese mereu la iveală. Iar mulți vor avea de suferit de pe urma acestuia.

Serialul Netflix are patru episoade, a mai puțin de 40 de minute fiecare. Nu este recomandat celor sub 16 ani din cauza limbajului violent și a scenelor intime.

Aprilie, lună plină de suspans pentru abonații Netflix

Platforma de streaming Netflix a venit cu motive de entuziasm pentru toți abonații din România! De-a lungul lunii Aprilie, toți utilizatorii din țară au avut acces la cele mai noi și mult așteptate producții. 

Serialul „The Last Kingdom”, continuare în formă de film

Printre cele mai populare producții de pe platforma de streaming, Netflix revine cu o continuare a serialului „The Last Kingdom”, sub forma unui lungmetraj. Fiind disponibil din data de 14 Aprilie, fanii din România vor putea urmări povestea luptei pentru tron dintre cei doi frați și posibili moștenitori, Aethelstan și Aelfweard. Conflictul acestora antrenează în luptă noi inamici, printre care și regele danez Anlaf, a cărui armată amenință visul unirii Angliei.

Printre noile producții se numără și noul serial inspirat din fapte reale, „Transatlantic”, precum și o mulțime de documentare, ca de exemplu „Chimp Empire”. 

Filmul care a spart topurile Netflix înainte de Paște 

Vorbim despre filmul intitulat Taximeștriști, care a apărut pe Netflix și este una dintre cele mai bune comedii românești apărute recent. Din data de 12 aprilie 2023 producția a devenit disponibilă pe Netflix, una dintre cele mai populare platforme de streaming. Și nu degeaba. Își merită locul pentru că filmul propune un subiect pe cât de simplu, pe atât de complex. 

Comedia a fost lansată la începutul anului și reunește nume mari din cinematografia noastră precum Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu, cei care au jucat împreună în producția Despre oameni și melci acum 10 ani. Așa că nu arată această peliculă, dar nici serialul care rupe topul Netflix în aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net