Încă un film românesc, în top Netflix. A ajuns deja pe locul 4. E o comedie „spumoasă”

Succes, după succes pentru producția de filme românești. Încă un lungmetraj realizat recent la noi în țară reușește să urce rapid în Top 10 întocmit de Netflix, la doar câteva zile de la lansarea pe platforma de streaming. Click! îți spune despre ce titlu este vorba și îți oferă detalii inedite din culise.

Alin Panc și Văru Săndel au propria casă de producție, PaPa Pictures / captură: YouTube click.ro
Alin Panc și Văru Săndel au propria casă de producție, PaPa Pictures / captură: YouTube click.ro

Se pare că producția de filme românești cunoaște în prezent o perioadă foarte bună. Se lansează din ce în ce mai multe filme care cuceresc publicul foarte repede, atât în cinematografe și în alte săli de spectacol, cât și pe platformele de streaming - precum HBO MAX sau Netflix. Seria de filme „Pup-o, mă!” este una dintre cele mai de succes, așadar am dorit să aflăm care este secretul acestei reușite, care sunt detaliile din culise.

Filmul românesc al momentului pe Netflix este de data aceasta ultima parte a trilogiei „Pup-o, mă!”: „Ouăle, franceza și ardelenii”. Chiar înainte de această reușită, Alin Panc (49 de ani) și Alexandru Pop alias Văru Săndel (49 de ani) au acceptat invitația într-un interviu difuzat live pe facebook și pe canalul YouTube click.ro și au povestit ce cred ei că stă la baza acestui succes. 

Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții este, fără doar și poate, aceea de a putea lega  prietenii durabile. Este o adevărată binecuvântare să poți spune că ai alături de tine un camarad adevărat în cele mai importante momente ale vieții. Ei bine, exact cu o asemenea relație strânsă se pot mândri și Alin Panc (49 de ani), și Văru’ Săndel (49 de ani). Cei doi sunt prieteni foarte buni încă din copilărie.

Reporterii Click! i-au invitat în platoul emisiunii online CLICK.RO pe actorii Alin Panc și pe Văru Săndel, care sunt și doi dintre cei mai în vogă producători ai momentului. Am fost curioși să aflăm dacă relația lor frumoasă de prietenie, care a debutat încă din primii ani de viață, stă la baza succesului casei lor de producție, PaPa Pictures.

Văru Săndel despre Alin Panc:„Nu ne-am împrietenit din prima!”

Alin Panc și Alexandru Pop alias Văru Săndel, care sunt responsabili atât pentru producția seriei de filme „Pup-o, mă!”, cât și pentru interpretarea rolurilor principale sunt prieteni încă din copilărie. Iar viața le-a fost marcată până acum de tot felul de coincidențe, de care au știut să profite. Vorbind despre data lor de naștere, Văru’ Sandel a mărturisit ceva sesizat de puțini până acum: „Ne-am născut în același an, în aceași lună, la o zi distanță! Ne despart doar 6 ore!”.

Rememorând întâlnirea dintre ei, Alin Panc a adaugat: „În 1988, la Zalău se făceau brigăzi artistice. El era la un liceu, eu la altul. Era deja la casa de cultură”. Așa s-au cunoscut, când aveau doar 15 ani. Amândoi au fost atrași de mediul artistic încă din copilărie, Alin Panc adăugând un amânunt ce i-a caracterizat, se pare, mereu: „!l voia teatru, eu film!”.

„Nu ne-am împrietenit din prima, ci după o deplasare la Piatra Neamț”, a recunoscut Sandu Pop, rememorând și spectacolele la care a participat, încă din copilărie, alături de Alin Panc. După absolvirea liceului, continuă acesta, „am plecat la București. Trebuia să iei proba de literatură, am început fiecare pe direcția lui, să ne pregătim”.

În acest punct, drumurile celor doi s-au despărțit, însă doar pentru o scurtă perioadă de timp. „Prima dată am intrat la altă facultate”, a mărturisit Alin Panc. Însă, nu peste multă vreme, cei doi au început să studieze la aceași universitate, așa că au ajuns inclusiv să locuiască împreună în București. „Am avut mare noroc cu părinții lui”, a mai spus Sandu Pop vorbind despre Alin Panc, pentru că aceștia au insistat ca cei doi să locuiască împreună pe timpul facultății.

„Pup-o, mă! 3” - „Ouăle, franceza și ardelenii”, pe locul 4 pe Netflix

Al treilea film din serie a fost lansat la 1 aprilie și pe Netflix / foto: PaPa Pictures
Al treilea film din serie a fost lansat la 1 aprilie și pe Netflix / foto: PaPa Pictures

Pentru publicul din România, seria „Pup-o, mă!” este un titlu care a înregistrat audiențe-record atât în cinematografe, cât și pe Netflix, platforma de streaming care a achiziționat drepturile de difuzare. Ultima parte a trilogiei, „Ouăle, franceza și ardelenii”, poate fi vizionat pe Netflix de la 1 aprilie, la scurt timp după ce serialul cu același titlu ca seria, „Pup-o, mă!”, a fost primul serial românesc ce a reușit această performanță, de a intra în acest top.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net