Locul secret unde se retrage Văru’ Săndel de sărbători: „Îmi place cu palinca în mână, la gura sobei!”

#Exclusiv Click!

Sandu Pop, alias Văru’ Săndel, așteaptă cu sufletul la gură vacanța de iarnă. Simpaticul actor se retrage acasă, în Ardeal, locul unde își găsește liniștea, alături de familie, la gura sobei, cu un păhărel de palincă în mână!

Actorul Alexandru Pop, cunoscut ca Văru’ Săndel, are oaza lui de liniște de Crăciun și Revelion. Merge acasă, în Ardeal, în fiecare an, și se tratează cu o pălincuță, la gura sobei. Actorul abia așteaptă vacanța de sărbători, care pentru el va debuta pe 20 decembrie.

După un an plin de activitate la seriale de televiziune și noi proiecte cinematografice, Văru’ Săndel simte nevoia să se retragă împreună cu familia.

Văru’ Săndel: „Să trosnească lemnul în sobă! O pălincuță, un cârnăcior și multe colinde”

Nu-i plac vacanțele pe țărâmuri exotice, tot locurile natale îi fac cu ochiul. Actorul are un ritual al său pe care îl respectă în fiecare an.

De sărbători, eu plec acasă la mine, în Ardeal. Cam din 20 decembrie, cam așa, eu îmi iau zborul. Vă spun sincer, că de abia aștept!

Obiceiul nostru este să facem cu toții o mică măsuță ocolo lângă foc, așa să trosnească lemnul în sobă îmi place mie. O pălincuță, un cârnăcior și multe colinde.

Așa îmi place mie să petrec sărbătorile, cu paharul de palincă în mână, românește, așa! E important să mergem acolo unde ne place, să facem ce ne place, cu gând frumos și curat, cu ajutor pentru semenii noștri, mergem înainte! Vă doresc să vă liniștiți și voi de sărbătorile astea!”, ne-a dezvăluit actorul din „Pup-o, mă!”.

Alexandru Pop a sărbătorit, anul trecut, 25 de ani de căsnicie alături de soția lui, Maria, pe care a cunoscut-o în anii de facultate. Actorul are și un fiu, care îi seamănă ca două picături de apă.

M-am născut la țară, în satul Lozna, Sălaj, un loc magic și atemporal, iar aici, acasă, la Plătărești, departe de zarva Bucureștiului, am reușit să refac și să simt confortul pe care îl simțeam în copilărie, la țară.”, a mai dezvăluit actorul, pentru Click!.

„Pup-o, mă! 3” va avea premiera în luna februarie, anul viitor!

Anul viitor va debuta în forță pentru Văru Săndel, căci, în luna februarie, este programată premiera lui „Pup-o, mă! 3”, producție în care este coleg cu Alin Panc.

Pup-o, mă! 3” se va lansa anul viitor, în februarie și mai sunt încă două! Să le terminăm întâi! Și va urma și sezonul doi la serialul de la Prima TV, anul viitor.”, ne-a dezvăluit actorul Alin Panc.

„Pup-o, mă!” este o comedie românească de succes, care îi are distribuție pe actorii Alexandru Pop, Alin Panc și Cosmin Seleși.

Cine e Văru’ Săndel?

Actorul Alexandru Pop, cunoscut ca Văru’ Săndel, s-a născut pe 15 iunie 1973 într-o comună din Județul Sălaj. A absolvit UNATC, iar din 1995 face parte din echipa Teatrului de Comedie. De-a lungul timpului Sandu Pop a jucat în piese de teatru precum „Galy Gay”, „Vine barza”, „Ce formidabilă harababură”, „Pălăria”, „Capcana timpului”, „Elling” și „Spiritul de familie”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net