Aventurile lui Alin Panc! Cum s-a cunoscut cu Vărul Săndel și Cosmin Seleși: "Cel mai greu este să fi om"

Ultima actualizare:

Alin Panc, Vărul Săndel și Cosmin Seleși, trioul formidabil din "Pup-o, mă, 1 și 2", mai pregătesc o lansare pe marele ecrane. Este vorba de pelicula de comedie "Secretul lui Zorillo", care trebuie să intre în cinematografe luna acesta. Așa că am vorbit cu Alin Panc, unul dintre actorii și producătorii filmului, despre acest proiect, dar și despre prietenia care îl leagă de ceilalți doi colegi ai lui.

Alin Panc are o prietenie strânsă cu Vărul Săndel și Cosmin Seleși
Alin Panc are o prietenie strânsă cu Vărul Săndel și Cosmin Seleși
  • Click!: Ce faceți, pregătiți lansarea? Este un pic mai greu?

Alin Panc: Acum, în momentul ăsta, e un pic complicat. Sunt foarte multe filme care au stat în așteptare din cauza pandemiei. Am tot amânat lansarea de ceva timp pentru "Secretul lui Zorillo".

  • Când ați filmat pentru "Secretul lui Zorillo"?

Anul trecut. În 2021, l-am filmat. Trebuia să îl lansăm în decembrie, dar a venit pandemia, după care l-am mutat din februarie iar apoi l-am mutat în aprilie.

Citește și: EXCLUSIV Cosmin Seleşi, şi cu tatăl, şi cu fiul în filmul «Secretul lui Zorillo». Cum arată cele 3 generații

  • Să vină lumea în cinematografe, să îl vădă.

Asta este cel mai importat acum, că este singură parodie românească făcută de-a lungul istoriei, n-a mai făcut-o nimeni. E o încercare mare de tot. Este prima parodie, cu o distribuție foarte mare.

Secretul lui Zorillo este o producție marca Alin Panc
Secretul lui Zorillo este o producție marca Alin Panc
  • Căți actori sunt în distribuție?

Vreo 40.

  • Cum i-ați adunat pe toți?

Uite, așa, "vii, vii, vii?". Au venit mulți, atunci. Chiar mulți actori au fost. E Florin Busuioc, e Cosoi, și Dana Săvuică joacă, și Dorian Popa, și Ogășanu, și Lucian Ghimişi, Oli Toderiță, Mihai Alexandru, și Cristi Toma. Evenimentul acestui film este că joacă tot clanul Seleși în el. Tatăl lui Seleși, Seleși Cosmin și fiu-su. Fiul lui Cosmin a jucat și el, un rol de copil. Tatăl lui Cosmin e un actor cu mare talent.

  • Apropo, de Cosmin Seleși, de când sunteți prieteni?

Pe Cosmin îl știu de când avea vreo 10-12 ani. Noi, toți trei, suntem din Zalău. Și eu, și Cosmin, și Sandu Pop.

  • Vă știați dinainte?

Ne știam dinainte, da. Pe Cosmin l-am văzut, știindu-l pe tatăl lui, că era cunoscut în zona aia, făcea evenimente. Eu și Cosmin am tot văzut mini showuri, brigăzi artistice, și i-am zis "bă, tu nu te pierde aici, treci și fă actorie la București, că-i păcat de tine". Și am avut dreptate. Eu și Sandu am venit împreună la București și am dat la facultate. Am stat împreună. Avem o istorie prietenească mare.

  • Ați mai jucat și înainte împreună?

Am făcut, cum făceam pe vremuri, în '91-'92, un fel de cuplet. Știu și de astea, știi? Și, după aia, ne-am "splituit", fiecare pe drumul lui. El pe teatru, eu pe film. El a făcut Văru' Săndel.

Alin Panc, alături de soția sa, dar și prietenii lui buni, Cosmin Seleși, Vărul Sondel
Alin Panc, alături de soția sa, dar și prietenii lui buni, Cosmin Seleși, Vărul Sondel
  • Sandu Pop a făcut multă televiziune. Bine, și tu ai făcut televiziune.

Și eu am făcut ceva televiziune, dar nu așa mult. Adică, nu sunt așa vedetă mondială. Am prezentat emisiunea "Joker", la Prima TV. Era un fel de Loto. Și, mă știți de la "Țiganii" ("Inima de țigan", n.r.) sau de la "Îngerașii", telenovelele de la Acasă TV. Și, în "Lacrimi de iubire" am fost, apoi în "Moștenirea". În toate am jucat. Eram tânăr, nu eram așa bărbos.

  • Un rol cu care te-ai remarcat a fost cel din "Inima de țigan", te-a urât toată lumea că îți înșelai nevasta, interpretată de Eugenia Șerban. După aceea, a urmat "Regina" și pe urmă ce a mai fost?

"Moștenirea". Eu făceam filme și atunci. Foarte multe filme, de afară.

  • E greu să fii actor?

Da. În România, da, e foarte greu. Am vrut să plec de câteva ori și aveam posibilitatea. Nu mi-au dat viza la americani și mi s-a tăiat elanul. Eram departe acum.

  • Erai însurat și aveai copii?

Nu, eram tânăr. Bine, acolo în Zalău, ori plecai în București să te faci mare om, sau la Cluj, ori plecai în America. Majoritatea colegilor noștri din Zalău sunt în America. Și, sunt foarte bine. Și eu visam America, dar mi-am dorit actorie.

  • Ai prezentat "Joker" la Prima TV, nu ți-ai dori să mai prezinți emisiuni?

Nu. Nu mai vreau să fac absolut nimic, doar film, să mi le produc și să văd cum e.

  • Ce urmează pentru tine, pentru voi?

Acum, urmează să îmi fac o fermă cu animale, în munți. Doar pentru mine. "Niciodată să nu spui niciodată". Asta e o vorbă reală. Nouă ni s-a întâmplat. A mers foarte bine. Înainte am mai avut un film pe care l-am dat pe Netflix, "Să nu uiți până diseară", care și acela a avut succes mare. E o dramă. Mai am în plan un lungmetraj. Un documentar, care se numește "Dobrogea".

Primul documentar din România, făcut în Dobrogea. Superb. Mai avem un lungmetraj care se întâmplă în Londra. Filmul în care joacă Ivan Kaye, unul din actorii din "Vikingii". Este un prieten de-ai mei care a acceptat să vină să joace. Și, el o să joace și în "Pup-o, mă! 3". Va fi o distribuție internațioanală. Mai vine cineva din Franța, mai vine și Kitty Cepraga, în partea a 3-a, o să mai fie o mare vloggerita de pe Tiktok, și Bursucu.

  • Ce e mai greu, să fii tată, soț, actor sau producător?

Cred că cel mai greu este să fii om.

Actorul Alin Panc, un hunedorean ambițios

Alin Panc este din Hunedoara, născut pe 14 iunie 1973. Când era mic, actorul își dorea să fie polițist sau pilot de avioane, însă viața a luat altă curs. Până la urmă, în adolescență, el a realizat că vrea să fie actor, motiv pentru care s-a înscris la Academia de Teatru și Film Bucureșți, terminată în 1996. A jucat pe scena mai multor teatre din București, printre care și Nottara. A jucat și în numeroase filme, printre care "Caesar", "Batavia’s Sinking", "The Last Railway Station", "You Never Walk Alone", "Ellite". "Callas Forever", "The 40 Years War", "Vlad", "Bufallo‘s Head", "Sex Traffic", "Azucena", "Cave".

La tv a apărut prima dată în 2005, în serialul Lacrimi de iubire, după care în serialul ”Daria, iubirea mea",  "Inima de țigan", "Îngerașii", în serialul britanic "Ecaterina cea Mare" (2005).

În 2010 a apărut în lung metrajul american Bunraku, filmat În România (la studiourile Media PRO ) și prezentat În cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto. Ulterior, tot în 2010, Alin Panc a apărut în filmul american The Whistleblower, a dublat vocea personajului Louie din filmul american de desene animate "Viață cu Louie" și "Pup-o mă" 1 și 2".

Pe plan personal, actorul este căsătorit și are două fetițe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net