VIDEO Lora cântă "Telemea" cu Văru Săndel, Cosmin Seleși și Alin Panc. Detalii de la filmări

Ultima actualizare:

    Lora cântă alături de Văru Săndel, Cosmin Seleși și Alin Panc
Lora cântă alături de Văru Săndel, Cosmin Seleși și Alin Panc

Zilele trecute s-a lansat videoclipul piesei "Telemea", în care Lora cântă alături de actorii Cosmin Seleși, Văru Săndel și Alin Panc. Piesa face parte din coloana sonoră a filmului "Pup-o, mă 2: Mireasa nebună", care se va lansa anul viitor.

Această asociere este una inedită pentru cele patru vedete, însă se știe că Văru Săndel - Sandu Pop (47 de ani), Cosmin Seleși (43 de ani) și Alin Panc (47 de ani) au lucrat pentru primul film, care s-a numit "Pup-o mă", o comedie spumoasă. Iar anul acesta, după ce Lora (36 de ani) s-a întors din Bali, au filmat și partea a doua, unde solista are un rol principal. Alin Panc, care este producător, dar și unul dintre actorii din rolurile principale, ne-a povestit cum de i-a venit ideea să joace alături de Lora. „Într-o zi mi-a venit numele ei în minte, am sunat-o și așa s-a întâmplat. O știam pe Lora și nouă ne trebuia o vedetă ce cântă, ăsta este personajul ei, iar ea se potrivește perfect. Ne-am împrietenit foarte tare cu ea și cu Ionuț Ghenu (iubitul ei, n.r.) și sincer sunt niște oameni de nădejde”, a povestit Alin Panc.

Lora, imagine din "Pup-o, mă 2: Mireasa nebună"
Lora, imagine din "Pup-o, mă 2: Mireasa nebună"

Apoi, la scurt timp, s-a născut și piesa "Telemea", care face parte de pe coloana sonoră a filmului și căreia i-au făcut un videoclip foarte haios. "Am vorbit cu Filip Cristioiu și cu Sila George, doi compozitori buni, și am decis să facem o melodie trap cu influențe etno. Eu unul nu sunt mare cântăreț, așa că doar dau din gură și fac pe traperul, Văru și Cosmin sunt mai pricepuți în domeniul ăsta. Lora s-a bucurat și distrat cu noi la filmarea videoclipului, căci am fost de râs. Bogdan Fundali, care este și producătorul clipului, s-a străduit să ne fac un videoclip fain și a reușit, pentru că am filmat la Grivița Studio. Vrem ca melodia să bucure oamenii și să-i facă să zâmbească și să vină la film. Melodia conține “samplere” din genericul emisiunii “Tezaur Folcloric”, de “Dumitru Fărcaș”, ne-a spus Alin Panc, care ne-a oferit și o imagine cu Lora din filmul care va apărea la anul, în 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net