Poftiți la moșia lui Văru' Săndel. Ce face actorul Sandu Pop atunci când nu joacă în filme

#Exclusiv Click!

Actorul Sandu Pop, cunoscut publicului larg ca Văru' Săndel, nu are timp de plictiseală. E fericit pentru că, în sfârșit, s-a lansat filmul “Secretul lui Zorillo”, o comedie spumoasă în care joacă alături de prietenii săi, Cosmin Seleși, Alin Panc și multe alte nume cunoscute. Se pregătește să petreacă Paștele în Ardeal, dar și să bucure sufletelor celor care îl îndrăgesc, dacă tot s-a dat drumul la evenimente. Click! a stat de vorbă cu Văru Săndel, care ne-a povestit cât de încântat este de noua producție cinematografică în care joacă și la cât s-a ridicat bugetul filmului!

Sandu Pop este mare fan grădinărit
Sandu Pop este mare fan grădinărit

Click! Cum e cu Secretul lui Zorillo?

Văru' Săndel: Nu mai e secret pentru că s-a lansat, s-a dezvăluit "Secretul lui Zorillo"! De vineri, 22 aprilie, este în toate cinematografele. Speram să iasă bine, adică să vină lumea să-l vadă, a fost un proiect greu și costisitor și vrem să tragem niște foloase, să zicem așa, după el.

Ați avut piedici la filmări? Ați întâmpinat probleme?

Nu! A fost o producție mai greoaie. Producție grea, cu lume multă, cu costume multe. Să faci film istoric în ziua de astăzi este o nebunie! Am avut un mare curaj, dar până la urmă am reușit! Am avut cascadori, cai, scene, lupte, deși este o parodie, lucrurile trebuiau făcute pe bune, ca să poți stârni comicul. Nu au fost probleme sau peripeții.

Eu am o problemă, pentru că îmi reglez temperatura foarte greu. Dacă vine dintr-o dată frig, am un soi de frisoane, nu mi-a găsit nimeni de ce, de unde vine, dar eu trebuie să fiu pregătit mereu. Și am zis, filmăm în iunie când va fi mai cald. De unde, a dat un frig, exact în zilele când trebuia să alergăm printr-un pârâu, deci...ne-am crăcănat de frig. Am filmat la Geoagiu Băi, în niște băi romane, locul de unde zboară racheta spațială a dacilor, deci, ca să știi, dacii au rachetă spațială. Locul e spectaculos acolo!

La cât s-a ridicat bugetul filmului "Secretul lui Zorillo"?

Dacă nu ar fi fost prieteniile pe care le avem, că filmul independent se face pe relații, prieteni și ceva parteneri, și ne-au ajutat foarte mulți, bugetul filmului s-ar fi ridicat undeva pe la 250.000 de euro, dar așa, a fost cam la 130.000 de euro.

Ce ne dezvăluiți despre rolul din film?

Suntem două tabere, tabăra dacă și tabăra romană. Eu, Alin și Ilinca, suntem cei trei daci. Zorillo - Alin, Zdrelos - eu și Bostes este Frankfurt din Vacanța Mare. Ceilalți, partea romană, unde este Ghimiș, Cosmin, care e guvernatorul. Bătălia noastră sau, mă rog, miza filmului este că noi avem tehnologia lumii de azi, în timpul ăla. Și ei ne urmăresc cu caii și nu știu cum dispărem. Și noi suntem cu ATV-ul. Eu sper să iasă bine, pentru că ne-am dus cu foarte mare curaj în alt gen de comedie, nu s-a mai făcut la noi, să ieși din convenție, adică zburăm din convenție și ne oprim să facem reclamă și după aceea continuăm subiectul!

Oricum e și distribuția foarte tare!

Da, da! Am avut noroc de oameni care au zis da la chemarea noastră, la oameni cu nume sonore, vedete cu nume mari, pentru că au venit pe proiect, li s-a părut foarte tare.

Practic mizați pe un succes!

Eu așa zic, adică nu mai avem surprize, suntem acum la al patrulea film și acolo unde am crezut că va fi marea bubuială nu a fost, iar cel pe care nu ne-am bazat a bubuit. Se poate întâmpla orice, dar eu cred că la genul ăsta se va duce din om în om, pentru că oricâtă reclama oricât ai face, nu poți să îi prinzi pe toți. Ne-am ocupat și am făcut cât de cât publicitate, dar eu cred că din om în om va prinde succesul, pentru că cei zece care văd filmul vor merge acasă și vor spune.

Am văzut că vă ocupați intens și cu grădinăritul!

Da, e adevărat! Când am un pic de timp liber și dacă e soare și frumos nici nu mă gândesc să nu mai fac ceva prin grădină. Am o mie și ceva de metri de gradină, am și o livadă, mă ocup, mă preocupă și îmi și place foarte tare. Numai acolo aș rămâne dacă aș putea. (n.r. Sandu Pop locuiește în comuna Plătărești, județul Călărași, unde are o casă superbă).

De Paște ce faceți?

De Paște plecăm în Ardeal, la părinții soției, noi fiind ardeleni amândoi, de loc, de pământ, dar la 40 de km unul de celalalt. Ne-am întâlnit întâmplător în București și acum, pentru că părinții mei nu mai sunt, vrem să mai mergem cât mai putem și cât mai sunt în viață, la părinții ei, pentru că după aceea, știi cum e, îți pare rău, că te-ai duce dar n-ai la cine!

Dintre bucatele tradiționale de Paște, ce vă place cel mai mult?

Tot îmi place! Acolo este și o energie aparte, și la Crăciun, și la Paște, parcă e o poezie cu cântec toată sărbătoarea. În general se face miel umplut, care e foarte bun, făcut de mama soacră, drobul, dar eu mănânc de toate. Sunt fan miel!

Are Vărul Săndel vreun secret, așa, care nu a fost descoperit până acum?

Nu, nu are! Are "Secretul lui Zorillo"!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net