Văru' Săndel, 25 de ani de căsătorie! Ce i-a transmis soției și cum arătau la nuntă


    Văru Săndel și soția sa, Mariafoto: arhivă personală
Văru Săndel și soția sa, Mariafoto: arhivă personală

Văru Săndel a aniversat 25 de ani de mariaj. Cu acest prilej, prezentatorul de la postul Etno TV i-a făcut soției sale o declarație publică, alături de o poză de la nuntă. Îi spune că o iubește și îi mulțumește pentru că îi este soție.

Sandu Pop (48 ani), cunoscut drept Văru' Săndel, i-a făcut soției sale urări la aniversarea de 25 de ani de căsătorie (nunta de argint), dar și pentru ziua ei de naștere. "Acu 25 de ani ai fost de acord să-mi fii alături pentru toată viața. Pentru - argintul - din toată această perioadă, îți mulțumesc. Iar pentru că tot astăzi e ziua ta îți spun din suflet <la mulți ani!>... și-ți mai spun <te iubesc>", a scris Văru' Săndel pe Facebook. 

Și-a cunoscut soția la facultate

Văru' Săndel a rămas de tânăr fără părinți și a trecut cu greu peste pierderea lor. Pe soția lui, Maria, a cunoscut-o în anii de facultate. Ea este cea care a reușit să-l țină pe linia de plutire și i-a conferit echilibrul de care avea nevoie. „Nu credeam că mă voi obişnui vreodată cu Bucureştiul. Eu veneam din Ardeal, unde oamenii aleargă doar când plouă. Noroc cu Maria, soţia mea, pe care am cunoscut-o în al doilea an de facultate. Întâlnirea cu ea mi-a schimbat destinul. Nu ştiu cum aş fi rezistat fără ajutorul ei. Ne-am cunoscut întâmplător, ea venind cu sora ei în vizită la colegul meu de apartament”, povestea Sandu.


    Sandu și Maria Pop, în ziua nunțiifoto: arhivă personală
Sandu și Maria Pop, în ziua nunțiifoto: arhivă personală

"Eu visam de mică să mă căsătoresc cu un băiat în uniformă, iar Sandu avea în cameră un costum de amiral. Am crezut că e de la Poliție și am zis că mi-am găsit băiatul mult visat”, a spus, în urmă cu mult timp, Maria. Ei au doi copii minunați, Iulia Ioana (22 ani) și Andrei Alexandru (12 ani). 

Citește și:

Văru’ Săndel, mărturisire emoționantă: „Părinții mei m-au părăsit de tânăr. Am crezut că s-a sfârșit viața”

Văru’ Săndel, după ce a avut Covid-19! «Mă dureau ochii în cap și implanturile din gură!»

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png