Serialul «Pup-o, ma!», o nouă producție fenomen cu Laura Cosoi și Văru' Săndel

Din toamnă Prima TV aduce telespectatorilor un serial fenomen, ce îmbină aventura cu umorul și buna-dispoziție, dar și o distribuție de zile. Este vorba de producția producția «Pup-o, mă!», o continuare a peliculelor de succes, «Pup-o, mă!1» și «Pup-o, mă!2».

Alin Panc si Sandu Pop jpg
Serialul Pup-o, ma!, o nouă producție fenomen cu Laura Cosoi și Văru' Săndel

Producătorul Alin Panc a creat un serial captivant pornind de la producțiile «Pup-o, mă!1» și «Pup-o, mă!2». Publicul va avea parte de o experiență unică în care îi vor urmări pe cei doi frați ciobani Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), care au devenit stăpânii stânei și se așteaptă ca orice femeie să le cadă la picioare.

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, de aceea Tică și Horică ajung vedete unui reality-show care se numește «Înfruntarea bacilor». 

Opt tinere frumoase vor concura pentru a câștiga dragostea simpaticilor Tică și Horică dar pentru un premiu de 50.000 de euro, alături de titulatura «Băcița anului». 

Oamenii iubesc serialele așa că pentru mine este o nouă provocare. În plus, un serial îți permite să îți folosești imaginația și să o lași să lucreze mult mai mult. Pentru telepectatorii Prima TV va fi o toamnă interesantă, mai ales că noi, cei din secolul ăsta, iubim mai mult poveștile lungi, așezate și comice. Fiind hunedorean m-am inspirat din zonă și am făcut și primul serial de televiziune cu și despre ardeleni. Și primul serial cu ciobani. La Prima TV telespectatorii vor găsi candoarea și bunul simt al oamenilor simpli”, a declarat Alin Panc, producătorul serialului.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

Laura Cosoi, rol de prezentatoare TV în serialul «Pup-o, mă!»

Publicul o va revedea în serial pe îndrăgita actriță Laura Cosoi, în rolul unei prezentatoare TV.

A fost o provocare, dar și o bucurie, să filmez alături de Alin Panc și Văru’ Săndel. Provocare pentru că filmările au avut loc înainte să o nasc pe Lara. Bucurie pentru că băieții sunt extrem de talentați și aduc multă creativitate pe platourile de filmare. Din toamnă, ne vedem la Prima TV într-un serial care vă va face să râdeți pe săturate”, spune Laura.

 Sandu Pop (Văru’ Săndel) este deosebit de entuziasmat pentru serialul «Pup-o, mă!» și abia așteaptă să reintre în pielea personajului.

Horică este și în serial un prostuț simpatic, cu o inimă maaare. Crede despre fratele lui că este cel mai deștept om de pe planetă și îl urmează oriunde”, spune Văru’ Săndel.

Prima TV va aduce noul în showbiz-ul românesc. Ne-am ales reciproc să facem un serial pentru bucuria oamenilor. Cred că, în primul rând, publicul o să fie câștigat de stilul unic și umorul din serialul Pup-o, mă! Vom plusa la capitolul acțiune, umor, distribuție, iar telepectatorii se vor bucura de un stil unic de filmare și montaj”, spune Alin Panc.

Distribuția serialului toamnei este completată de 8 actrițe si influenceri din tânăra generație, care se bat pentru inima bacilor. Fetele sunt frumoase, cu experiență pe platourile de filmare sau în social media, iar telespectatorii le vor urmări cu sufletul la gură cum trec prin probe amuzante precum cursa viteză de depănușat porumb sau cea de urmărit găini în bătătură.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg