Alin Panc, mesaj dur pentru haterii „Teambuilding”: „Nu mai judecați...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„Teambuilding”, pelicula lui Micutzu și BRomania, rămâne, până la această oră, cel mai controversat film românesc din ultimii 33 de ani. Unii l-au făcut praf, alții l-au ridicat în slăvi! Actorul Alin Panc le ia apărarea colegilor lui și îi pune la punct pe contestatari.

De la lansarea ei în cinematografe, producția „Teambuilding” a creat o adevărată isterie în rândul publicului cinefil din România.

Au existat critici, precum Cristian Tudor Popescu, care au desființat pelicula lui BRomania și Micutzu. Acesta din urmă a primit, la un moment dat chiar și amenințări cu moartea pe Internet.

Alin Panc, actorul din „Pup-o, mă!” a comentat, la rândul lui, controvesele iscate în jurul acestui film.

Alin Panc: „Bravo lor!”

În ce privește controversele de la «Teambuilding», nu contează! E foarte bine și aia e nevoie, e nevoie și de înjurături, nu trebuie să judecăm. Noi facem alt tip de filme, cu altfel de spectatori dar bravo lor! Îi felicit pe toți că au făcut o treabă bună și, în special, pe băieții de la «Teambuilding», pe Bromania și ceilalți.

Și la Romina VTM pot spune că au făcut un film care produce bani, lumea se duce să-l vadă, asta cere publicul. E foarte bine, de ce nu? Ce dacă sunt cânt ăreți și Elvis Presley a făcut filme!”, a declarat Alin Panc, pentru Click!

„Noi suntem unii dintre pornitorii acestui trend, cu «Pup-o, mă»!”

Alin Panc și Alexandru Pop ( alias Văru Săndel) au lansat și ei de curând „Pup-o mă! 3”, a trei parte a comediei care a cucerit românii pe Netflix.

Să nu se uite că noi suntem unii dintre pornitorii acestui trend, a ceea ce se întâmplă la ora asta în România, cu lumea care merge în cinema.

Multe dintre filme au fost succes de box office, dar înainte box-office însemna să ai 10 000 de oameni în cinema. Între timp, s-a schimbat puțin treaba pentru că lumea a văzut că merge și are încredere în ce facem noi. Să vedeți ce va fi în toamnă, e dezastru, e ocupată fiecare săptămână.

Noi mai lansăm un film în toamnă și deja nu știm cum o să ne descurcăm. Dar e minunat ce se întâmplă și această trilogie Pup-o, mă! va rămăne în istorie pentru totdeauna ca un film cald candid, un film fără înjurături, un film făcut cu bucurie, ca să-l poți vedea în familie”, a mai declarat Alin Panc, pentru Click !

Teambuiliding, filmul momentului în România
Teambuiliding, filmul momentului în România

Sondaj suprinzător despre „Teambuilding”! Câți sunt pro, câți sunt contra?

Cristian Tudor Popescu a fost cel mai aprig contestatar al filmului „Teambuilding”, acesta fiind de părere că pelicula lui BRomania și Micuțu „retardează” publicul.

Recent, a fost realizat și un sondaj în urma controverselor iscate în social media pe marginea acestei producții de mare succes.

Potrivit sondajului realizat de agenția de cercetare Unlock, în parteneriat cu platforma Empath, filmul „Teambuilding” este considerat de către 52% dintre privitori „emblematic pentru restartul comediei românești de calitate”. 59% dintre aceștia își doresc să apară și partea a doua.

64% dintre respondenții sondajului s-au declarat încântați de peliculă și doar 4% au spus că nu le-a plăcut deloc.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 600 de persoane, majoritatea din mediul urban, cu studii superioare și venit mediu sau ridicat, persoane căsătorite, cu copii.

„Teambuilding“ este un filmul produs și realizat de către echipa lui Matei Dima, alias Bromania și reprezintă un record de box office. Peste un milion de români au văzut pelicula de la lansare și până în prezent. Filmul conduce și în topurile de pe platforma Netflix.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net