Alin Panc, alertă la Poliție! Actorul, prins într-o situație total neplăcută

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alin Panc a dat alarma! Aveți grijă de unde vă comandați, mai nou, mâncarea, mai ales acum, înainte de Sărbători! Actorul din „Pup-o, mă!” a fost țepuit! A comandat mai mulți hamburgeri, iar curierul s-a pierdut cu ei pe drum! Actorul a făcut, deja, sesizare la Poliție și va face și reclamație la Protecția Consumatorului.

Alin Panc a luat o țeapă de zile mari de la o firmă online la care comanda foarte des de mâncare la domiciliu. Actorul a plătit să i se aducă mai mulți hamburgeri și a așteptat  înfometat să-i vină delicioasele preparate acasă. Au trecut ore în șir, însă mâncarea nu a mai ajuns la destinație.

Curierul s-a pierdut pe drum cu tot hamburgeri. Enervat peste măsură, actorul a făcut imediat sesizare la Poliție, după ce firma în cauză nu i-a răspuns deloc la reclamații. În consecință, Alin Panc va face reclamație și la Protecția Consumatorului.

Vina, se pare, că îi aparține exclusiv curierului care, în loc să livreze mâncarea la domiciliul clientului, a consumat-o pe drum.

Alin Panc: „E foame mare în popor!”

Comandasem niște hamburgeri. Noi nu prea obișnuim să comandăm. Nu au venit nici până în ziua azi. Comandați și plătiți, nu i-am mai văzut! Nefericitul ăla, bietul de el, a mințit și a înfulecat mâncarea. E foame multă în poporul ăsta! Faza e că, dacă îmi cerea, îi dădeam eu și nu trebuia să fure.

Nu am recuperat nimic nici până acum! Nici bani, nici mâncare! Doar aștept să facă ceva. Am făcut deja sesizare la Poliție și îi reclam și la Protecția Consumatorului! Noi am făcut demersurile pe care firma lor le cere, ei, însă, cred că dorm, se odihnesc. Mi se pare aberant că stăm să așteptăm!”, a declarat Alin Panc, revoltat, pentru Click!.

„Pup-o, mă! 3” va avea premiera în luna februarie, anul viitor!

Anul viitor va debuta în forță pentru actorii Alin Panc și Sandu Pop, alias Văru Săndel. Aceștia au anunțat că, în luna februarie, este programată premiera mega producției „Pup-o, mă 3!”.

„Pup-o, mă! 3” se va lansa anul viitor, în luna februarie și mai sunt încă două serii! Dar, să le terminăm întâi și după aceea vorbim! Și va urma, tot anul viitor, și sezonul doi de la serialul difuzat la Prima TV ”, ne-a dezvăluit, recent, actorul Alin Panc.

„Pup-o, mă!” este o comedie românească care s-a bucurat de un mare succes la public și care îi are distribuție pe actorii: Alexandru Pop, Alin Panc și Cosmin Seleși.

Actorul Alin Panc este originarr din Hunedoara, și s-a născut pe 14 iunie 1973. A absolvit Academia de Teatru și Film Bucureșți, în 1996. A jucat pe scena mai multor teatre din București, printre care și Nottara. A re la activ apariții în filme, precum "Caesar", "Batavia’s Sinking", "The Last Railway Station", "You Never Walk Alone", "Ellite". "Callas Forever", "The 40 Years War", "Vlad", "Bufallo‘s Head", "Sex Traffic", "Azucena", "Cave".

În 2010, Panc a jucat în lungmetrajul american Bunraku, filmat în România (la studiourile Media PRO ) și prezentat În cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto. Tot în 2010, actorul a apărut în filmul american The Whistleblower, a dublat vocea personajului Louie din filmul american de desene animate "Viață cu Louie" și în "Pup-o mă" 1 și 2". Actorul este căsătorit și are două fetițe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net