Serialul momentului pe Netflix. Acțiunea este reală și te dă peste cap complet: îți îngheață sângele!

Un nou serial pe Netflix, inspirat din viața reală, ține telespectatorii cu sufletul la gură. Mai exact, este vorba despre filmul care spune povestea avionului cu 239 de persoane la bord ce a dispărut complet de pe radare în 2014. Un serial documentar despre unul dintre cele mai mari mistere moderne: zborul MH370.

Un nou serial difuzat de Netflix i-a captivat pe telespectatori. / Foto: arhiva
Un nou serial difuzat de Netflix i-a captivat pe telespectatori. / Foto: arhiva

Dispariția lui MH370, cel mai mare mister aviatic

Anul acesta, pe 8 martie, Netflix a lansat un serial documentar despre dispariția avionului Malaysia Airlines MH370. Această dispariție este una dintre cele mai mari mistere în ceea ce privește aviația. În toți acești ani, toată lumea a rămas cu o singură întrebare: Cum a fost posibil ca un avion să dispară fără urmă în una dintre cele mai intens „circulate” zone de trafic aerian?

Ce s-a întâmplat cu cei 227 de pasageri și cei 12 membri ai echipajului?

Documentarul, care are trei episoade și a fost filmat în 7 țări, va reconstitui ce se știe public până acum despre această dispariție și este puțin probabil să aducă elemente noi sau să ofere o explicație clară despre ce s-a întâmplat cu avionul MH370 și cu sutele de pasageri.

Zborul Malaysia Airlines MH370 a decolat în 8 martie 2014 de pe aeroportul internațional din Kuala Lumpur cu destinația Beijing având la bord 227 pasageri si 12 membri ai echipajului. Avionul a fost un Boeing 777-200ER cu înmatricularea 9M-MRO, având o vechime de 12 ani.

După 38 de minute de la decolare contactul radar s-a pierdut

La 38 minute de la decolare, contactul radar a fost pierdut când avionul se afla deasupra Mării Chinei de Sud și de atunci nu se mai știe nimic despre avion.

Pierderea contactului cu aeronava s-a produs la ora locală 01:19. Cu toate acestea, radare militare au detectat avionul încă o oră, când se presupune că avionul a întors spre Marea Andaman. Zborul MH370 a fost pilotat de către piloții Zaharie Shah și Fariq Ab Hamid.

Tot în 2014, un alt avion al Malaysia Airlines a fost doborât

În eforturile de căutare ale zborului MH370, au fost implicate o mulțime de resurse, fiind cea mai costisitoare căutare în urma unui accident aviatic.

Tot un avion al Malaysia Airlines, și tot în 2014, a fost doborât deasupra Ucrainei. Este vorba despre un avion Boeing 777. Acesta a fost doborât în iulie 2014 în timpul luptelor dintre armata ucraineană și separatiștii din Donetsk, sprijiniți de ruși. Zborul MH17 zbura între Amsterdam și Kuala Lumpur.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner gina pistol png
FotoJet (1) jpg
Catalin Scarlatescu Doina Teodoru   America Express Foto Antena 1 jpg
razboinicii survivor 2023 jpg
netflix jfif
banner america express png