Cea mai bună comedie de pe Netflix. Actorii principali te fac să râzi de la început la final!

Dacă ai chef să vezi o comedie bună, dar nu ai timp să petreci 2-3 ore căutând filmul perfect, nu-ți face griji! Click! vine în ajutorul tău cu cea mai bună recomandare de pe Netflix, o comedie hilară care te va face să râzi în hohote!

netflix jfif

Cea mai bună comedie de pe Netflix. Râzi non-stop!

De departe, cea mai bună comedie de pe Netflix este „Două pupeze albe”, o producție care stârnește hohote de râs încă de la început. 

Kevin și Marcus sunt doi agenți FBI cam nebunatici, care nu se dau în lături de la nimic. Atunci când primesc misiunea de a le duce la un eveniment important pe nimeni altele decât fiicele șefului lor, totul se complică. 

Cei doi sunt „victimele” unui accident minor, însă cele două dive se aleg cu buza și cu nasul spart, așa că nu vor, sub nicio formă, să apară rănite la evenimentul la care sunt prezente chiar și rivalele lor de moarte, două surori de-a dreptul insuportabile. 

Pentru că nu-și permit să dea greș în misiunea lor de a scoate alte ilegalități la iveală, Kevin și Marcus se deghizează în cele două dive albe, căci ei sunt de culoare și uite așa începe distracția la cote înalte!

Evenimentul are loc, însă ceea ce se întâmplă, pe parcurs, cu cei doi agenți FBI deghizați în femei întrece orice limită a imaginație!

Deși comedia a fost produsă în anul 2004, a reușit, de-a lungul timpului, să se mențină în topurile cu cele mai bune și vizionate comedii. Acțiunea e de-a dreptul hilară, iar ce se întâmplă la final trebuie să vezi 100%. Nu-ți mai dăm spoiler, ci te lăsăm să dai repede o fugă pe Netflix și să te delectezi cu una dintre cele mai bune comedii ale tuturor timpurilor. 

Din distribuție fac parte actorii: Marlon și Shawn Wayans, Terry Crews, Busy Philipps, Jaime King, Brittany Daniel, Anne Dudek, Rochelle Aytes, Faune Chambers Watkins.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net