Serialul care rupe topul Netflix e plin de scene de sex. Povestea care i-a cucerit pe români

Ultima actualizare:

Trecutul sexual îndrăzneț al unei femei se ciocnește cu prezentul ei de femeie căsătorită, atunci când un fost iubit se întoarce în viața ei. Așa este descris de către Netflix serialul Sex/Life, producție care a stârnit rumoare printre urmăritori.

Serialul fenomen de pe Netflix e plin de scene de sex. E pe locul 1 în România
Serialul fenomen de pe Netflix e plin de scene de sex. E pe locul 1 în România

Sex/Life este un serial american de dramă creat de Stacy Rukeyser pentru Netflix. Producția este inspirată de romanul „44 de capitole despre 4 bărbați” al lui de BB Easton și a avut premiera pe 25 iunie 2021. Recent pe 2 martie 2023, a fost lansat cel de-al doilea sezon.

Sezonul 2 din Sex/Life a cucerit topul Netflix

Sex/Life este un serial Netflix despre o mamă care stă acasă, Billie (Sarah Shahi), care tânjește după zilele de petrecere sălbatică și plină de sex din tinerețea ei, în special după perioada petrecută cu Brad (Adam Demos din Australia). Ea începe să scrie despre experiențele ei pe laptop, iar când soțul ei (Mike Vogel) descoperă ce a scris, îl folosește ca pe un manual de instrucțiuni pentru a-și condimenta viața sexuală. Lucrurile se complică însă, când în scenă apare fostul iubit al lui Billie, care încearcă să o recâștige formându-se astfel unul dintre cele mai fantastice tringhiuri de dragoste din industria serialelor și filmelor.  Un serial cu multe scene de sex, cu siguranță, așa că dacă ți-a plăcut filmul 365, atunci și acesta o să fie pe placul tău. 

Dacă primul sezon i-a lăsat în tensiune pe urmăritori, cel de-al doilea vine să clarifice povestea.

În sezonul doi, serialul face un salt în timp de șase luni și, deși Billie și Cooper (Mike Vogel) au divorțat, ea nu se întâlnește cu Brad - în schimb, prietena lui, Gigi (Wallis Day), este însărcinată, în timp ce ea începe să se întâlnească cu Majid (Darius Homayoun), proprietarul restaurantului. De acolo vă lăsăm pe voi să aflați mai multe. 

Adam Demos și Sarah Shahi un cuplu și în viața reală

Ei bine, de când s-au cunoscut pe platourile de filmare între actorii Adam Demos și Sarah Shahi s-a aprins scâteia dragostei și în viața reală, nu doar pe marele ecran. De atunci, formează un frumos cuplu care nu ratează nicio ocazie să se afișeze împreună. Mai mult decât atât, presa din afară speculează că cei doi ar fi chiar logodiți. 

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Sarah a confirmat că cei doi sunt împreună și s-a referit la Adam ca fiind unul dintre cei mai buni oameni pe care i-a întâlnit vreodată, precizând, de altfe, că îi place să păstreze relația relativ privată. Într-o postare pe Instagram, Sarah i-a urmat un mesaj extrem de emoționant partenerului său de ziua lui. 

 Nu știu exact cum doi oameni aflați în părți opuse ale lumii ar putea avea mai multe în comun, au fost meniți să se întâlnească, au fost meniți să fie împreună. Dar știu că mi-am întâlnit sufletul pereche", a explicat ea. Știu că mi-am găsit eternitatea. Știu că nu am iubit niciodată mai profund, mai tare, mai feroce. Știu că sunt exagerat de recunoscătoare pentru el. Știu că l-am iubit pentru o mie de vieți înainte și că îl voi iubi pentru încă o mie de vieți. La mulți ani, iubitul meu!" Adam i-a raspuns: Pentru totdeauna și mai mult.. Te iubesc atât de mult, iubito."

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net