Cea mai bizară comedie care face furori pe Netflix. La început râzi cu lacrimi, iar finalul e emoționant!

Una dintre cele mai bizare comedii de pe Netflix deja face furori pe platforma de filme și seriale. Este vorba despre producția We have a ghost (avem o fantomă - trad.), care reprezintă o îmbinare de stiluri complexe, deține un scenariu ciudat, însă acțiunea te lasă, de multe ori, fără replică. 

netflix jfif

Comedia We have a ghost te ține cu sufletul la gură

Când Kevin, un puști de 16 ani se mută cu familia lui într-un cartier micuț, constată că locuința în care urmează să trăiască ascunde un secret tenebru. Într-una din zile, urcă în podul casei și găsește o fantomă: un bărbat care a murit fix în casa în care el credea că va fi fericit alături de familie. 

Fantoma nu vorbește, însă poartă un tricou pe care este imprimat numele Ernest și doar așa își dă seama de numele bărbatului care iese din perete chiar în fața lui. Pentru că suntem în plină ascensiune a tehnologiei, Kevin nu stă pe gânduri nicio secundă și scoate telefonul din buzunar. Începe să filmeze fantoma, în timp ce aceasta încearcă din răsputeri să-l sperie pe puști. Fără succes, însă!

Așa se face că cei doi încep să lege o prietenie bizară, în ciuda faptului că tatăl lui Kevin, dar și fratele lui descoperă clipul video din telefonul puștiului și vor să scape de sărăcie, postând clipul pe internet, pentru a strânge vizualizări de la internauți. 

Povestea capătă suspans de-abia pe la jumătate, atunci când Kevin află cine este, de fapt, fantoma din casa lui. Trecutul tenebru al lui Ernest, cel care între timp devine vedetă locală și atrage atenția CIA-ului în vederea capturării lui reprezintă punctul culminant al producției Netflix. 

Ajutat de o bună prietenă, Kevin începe să caute răspunsuri pentru a-l elibera pe Ernest din lumea celor vii, însă ce se întâmplă mai apoi este de-a dreptul imprevizibil. Cu siguranță acțiunea merită văzută, așa că vă lăsăm pe voi să descoperiți aventurile lui Kevin și ale fantomei Ernest!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
banner mămăligă png
cub adela popescu png
netflix jpg
image
actualitate.net