O comedie de groază este cel mai vizionat film Netflix al momentului! A avut premiera în urmă cu doar câteva zile

Nu trebuie să ratezi acest film! Această comedie de groază este deja cea mai vizionată peliculă de pe Netflix, deși a fost lansată în urmă cu doar patru zile. Îi are în rolurile principale pe mai mulți actori îndrăgiți de la Hollywood. 

Un nou film face furori pe Netflix (Foto: Pixabay)
Un nou film face furori pe Netflix (Foto: Pixabay)

 „Avem o fantomă” - cel mai vizionat film Netflix din această săptămână 

„We Have A Ghost”/ „Avem o fantomă” este în prezent cel mai popular film de pe Netflix, conform sistemului public de clasare al serviciului de streaming.

Comedia de groază, care a avut premiera pe 24 februarie, urmărește o familie de patru persoane care se mută într-o casă nouă, doar pentru a descoperi că este bântuită de o fantomă pe nume Ernest – o descoperire care îi aduce familiei faima pe rețelele sociale.

Mezinul familiei, Kevin, îl ajută pe Ernest să sape în trecutul său, însă asta îl face pe el și pe familia sa să devină ținte ale CIA. Filmul durează 2 ore și 7 minute și promite hohote de râs.

Distribuția este una pe măsură și îi include pe David Harbour (pe care sigur îl știți din serialul „Stranger Things”), Jahi Winston, Tig Notaro, Jennifer Coolidge și Anthony Mackie. Comedia horror a fost scrisă și regizată de Christopher Landon. Pelicula este bazată pe o nuvelă numită „Ernest”, scrisă de Geoff Manaugh, iar bugetul filmului a fost de 75,3 milioane de dolari.

 „The Strays”, pe locul al doilea

Al doilea cel mai popular film al momentului este „The Strays”, un film de groază britanic. O femeie de culoar se confruntă cu greutăți din cauza rasismului. Ea își lasă trecutul în urmă și își clădește o viață mai bună. Dar mulți ani mai târziu, odată ce această viață este atinsă, trecutul ei revine să o bântuie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net