Cel mai dureros film de pe Netflix. Povestea actriței principale te ține în suspans până la final: îndură chinuri greu de descris!

Fie că este weekend sau nu, filmele bune trebuie să aibă mereu un loc special în viața și în timpul nostru. Astăzi, Click! îți vorbește despre una dintre cele mai bune producții de pe Netflix. Acțiunea și suspansul se îmbină perfect, iar scenariul este fabulos! 

Filme pe Netflix
Filme pe Netflix

Obsesie secretă, cel mai dureros film de pe Netflix

Nu avem de gând să te ținem prea mult în suspans, așa că îți spunem doar atât: dacă încă nu ai urmărit filmul Obsesie secretă de pe Netflix, cu siguranță trebuie s-o faci cât mai curând. Este limpede că inclusiv numele acestuia sugerează faptul că este vorba de acțiune, mister, dar și suspans. 

Brenda Song este actrița principală a filmului și o interpretează pe Jennifer, o tânără care suferă un accident în urma căruia se alege cu pierderi de memorie. Aceasta este preluată acasă de soțul ei și încearcă, încet, încet, să se adapteze din nou la viața pe care a trăit-o înainte. 

La un moment dat, Jennifer descoperă că s-a întâmplat ceva macabru cu viața ei și că bărbatul care o luase din spital și care susținea că îi este partener de viață nu era, de fapt, cine părea a fi. După ce găsește câteva fotografii originale într-un laptop de serviciu al bărbatului, remarcă faptul că în acestea, un alt bărbat apare lângă ea: și în ziua nunții și în celelalte momente importante. 

Copleșită de ceea ce se întâmplă și complet debusolată, Jennifer încearcă să afle adevărul. Scenele în care descoperă ce se întâmplă cu adevărat în viața ei sunt cele mai dureroase. De asemenea, suspansul este la el acasă, așa că dacă vrei să-l urmărești, să te pregătești pentru o poveste așa cum nu s-a mai văzut!

Filmul a fost extrem de apreciat de cinefilii din întreaga lume și cu siguranță merită văzut măcar o dată în viață!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net