Daniel Nuță din Rise of Empires: Ottoman își dorește 10-15 copii! Avem declarațiile momentului: „Dacă merge treaba bine, vreau o familie mare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce a jucat în mai multe seriale de televiziune la Antena 1 precum Sacrificiul și Adela, Daniel Nuță a dat lovitura cu un serial istoric marca Netflix, Rise of Empires: Ottoman. Brusc i s-a ridicat cota și acum are o mulțime de proiecte despre care ne-a povestit totul!

Daniel Nuță / Sursă foto: Instagram
Daniel Nuță / Sursă foto: Instagram

După ce a jucat în Sacrificiul și Adela, actorul Daniel Nuță a primit o mulțime de oferte, a dat lovitura cu rolul din Rise of Empires: Ottoman și a devenit un star internațional. Însă nu a uitat ce a învățat și acum le predă și copiilor din România tainele actoriei.

„Trebuie să aleg cea mai bună variantă pentru mine”

Ne-am întâlnit cu el și ne-a spus, în exclusivitate, ce pregătește. „Sunt în discuții, în momentul ăsta, cu doi manageri. Trebuie să aleg cea mai bună variantă pentru mine. Urmează să îmi iau impresar. Până atunci sunt și profesor de actorie. Mult spus profesor. Așa, un trainer, un sfătuitor. Am avut un proiect: cel mai mare festival de teatru pentru copii, care s-a făcut, în București! Cu 31 de spectacole, organizate de către Academia Studiourile Buftea, în perioada 6-13 februarie.

Proiectul a fost susținut de Primăria Municipiului București. Este un început al colaborării noastre cu Primăria Capitalei. Sperăm să facem și un festival de film și să creștem, ușor-ușor, și să devină un festival internațional. Noi lucrăm cu mulți copii. Momentan, peste 400 de copii au avut spectacole. Pentru majoritatea, e prima oară când urcă pe scenă. Ceea ce o să fie cu multă emoție”, ne a spus Daniel Nuță.

Daniel Nuță în Rise of Empires: Ottoman / Sursă foto: Instagram
Daniel Nuță în Rise of Empires: Ottoman / Sursă foto: Instagram

Pentru că este o persoană foarte ocupată, Click! a vrut să știe dacă actorul Daniel Nuță mai are timp și pentru el.

„Sincer, nu. Încerc să îmi fac. Uite, să vin la premiere de film, să fie ok. Dar, în rest, nu prea am, pentru că totul se concentrează și tot timpul e atât de bine programat, încât nu am zone de relaxare. Pentru sport am timp, da. Dar asta intră în programul meu și în activitatea de zi cu zi, așa că trebuie să îmi fac timp și pentru sport”, a mai spus Daniel Nuță.

Și pentru că lucrează cu copiii, l-am întrebat dacă își dorește copii. „Da, îmi doresc o familie mare. Îmi doresc 10-15 copii! Cât timp o să meargă bine și o să îmi fac treaba bine, îmi doresc și o familie cât mai mare!”, a completat actorul.

Denis Hanganu, Oana Cârmaciu şi  Daniel Nuţă formează trioul din noul  serial “Sacrificiul” de la Antena 1 jpeg

Ce nu se stie despre Daniel Nuță

„Fac sport, merg şi la sală, când am timp merg şi la călărie, să mai urc pe cal pentru puţină adrenalină. Din primăvară până în toamnă ies cu motorul prin oraş, adică încerc să mă ţin cât se poate de activ şi să ţin corpul cât se poate de în priză, pentru sănătatea mea, în primul rând. Încerc să respect un program de masă cât se poate de corect. Până să ajung la filmări la Istanbul am fost şase ani vegetarian. După ce am avut nişte probleme cu stomacul, am stat trei luni în paradisul cărnii, mâncarea era bună la filmări, nu aveai cum să rămâi vegetarian. Dar trebuie să am grijă să mă menţin, pentru că pentru un actor corpul este instrumentul de bază”, ne a mărturisit Daniel Nuță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net