Imagini rare cu Daniel Nuță alias Vlad Țepeș din Rise of Empires: Ottoman. A cucerit o blondă la cafea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Nuță a devenit peste noapte celebru după succesul răsunător pe care l-a avut în rolul Vlad Țepeș din Otomanii, serial ce se difuzează pe platforma Netflix. Actorul, care este foarte discret în ceea ce privește viața personală, a fost surprins, recent, la o terasă în compania unei blonde misterioase.

Numele actorului Daniel Nuță e pe buzele tuturor de când acesta s-a făcut remarcat în rolul domnitorului român Vlad Țepes din „Otomanii”. Serialul se bucură de un succes răsunător pe Netflix, iar Daniel Nuță și-a câștigat deja un loc aparte în inimile admiratoarelor.

Actorul în vârstă de 29 de ani, cu un corp atletic și bine definit este o fire discretă, însă, și recunoaște că nu este prea abordabil de felul lui. Zilele trecute, acesta a fost însă surprins, de paparazzi Click!, întreținându-se cât se poate de lejer, la o cafea, în jurul prânzului, cu o domnișoara blondă, misterioasă.

cub daniel nuță png

Cei doi păreau destul de apropiați și au stat mai mult de o oră la taclale. După ce au terminat de sorbit cafeaua, actorul, galant din cale afară, a plătit nota și cei doi s-au făcut nevăzuți împreună.

Cine e Daniel Nuță, alias Vlad Țepeș din „Otomanii”?

Daniel Nuță s-a născut în anul 1993, în Brănești, județul Ilfov. Acesta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucureşti, în 2015. Înainte, însă, de a debuta în lumea teatrului și a cinematografiei, tânărul a fost sportiv. Acesta a practicat mai multe discipline sportive, precum înot, baschet și chiar patinaj.

Pe parcursul carierei sale, Daniel Nuță s-a făcut remarcat în mai multe roluri, atât în teatru, cât și în seriale de succes difuzate la tv, precum „Sacrificiul” sau „Adela”.

Primul rol l-a avut în anul 2016, în serialul TV de producție FX numit „Tyrant”. A lucrat apoi la o serie de scurtmetraje independente, premiate la festivaluri de film naționale, dar și internaționale.

Daniel Nuta, in rolul lui Vlad Țepes

„Nu visam ca Vlad să ajungă atât de cunoscut!”

Rolul Vlad Țepeș, din sezonul doi al serialului istoric „Rise of Empires: Ottoman” l-a făcut celebru, însă. Serialul a avut premiera pe 29 decembrie, pe platforma Netflix. Tema acestui sezon al serialului este lupta dintre sultanul Mahomed al II-lea Cuceritorul și domitorul român Vlad Țepeș.

Nici măcar nu visam la asta, nu visam ca Vlad să ajungă atât de cunoscut și de iubit de oameni. Am primit mii de mesaje din Brazilia, Argentina, Mexic, Canada, Pakistan, Iran, Thailanda. Mi-au scris români din diaspora care mi-au povestit că s-au uitat cu ochii în lacrimi la serial, pentru că vedeau o altă imagine, care ne face mândri.

Nu știu cum să primesc atât de multă generozitate și căldură din partea spectatorilor. Serialul ne face un mare serviciu, pentru că toți turiștii vin să vadă Castelul Bran și vorbesc despre Vlad Dracula vampirul.

Dar aici vedem un Vlad real, un domnitor care și-a iubit țara, un personaj complex, care are o mică doză de nebunie, dar care e foarte bine ancorat în realitate și care își dorește să schimbe lucrurile“, a povestit actorul despre personajul său, la seria de interviuri de la Adevărul Live.

Daniel Nuță a mai jucat și în alte filme, precum „Dragonheart Vengeance” (2020), „High Strung Free Dance” (2016), „Eroii de la podul Jiului” (2020), dar și „Watcher” (2021).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net