Daniel Nuță, Vlad Țepeș din Rise of Empires: Ottoman, totul despre relația cu actorul Cem Yigit Uzümoglu. Cum s-au înțeles la filmări

Actorul Daniel Nuță, marea mândrie a românilor de pretutindeni din producția de succes Rise of Empires: Ottoman, de pe Netflix, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat pentru adevarul.ro, despre relația pe care o are cu actorul turc Cem Yigit Uzümoglu. 

Daniel Nuță, mereu cu zâmbetul pe buze, interpretul lui Vlad Țepeș a mărturisit că Cem Yigit Uzümoglu nu îl cunoștea, însă în momentul în care a ajuns în Istanbul pentru începerea filmărilor, s-a apropiat imediat de el. 

Daniel Nuță: „Încă ne scriem”

Actorul nostru a povestit cum a decurs întâlnirea cu Cem Yigit Uzümoglu. Cei doi s-au cunoscut înainte de filmări, atunci când Daniel Nuță a ajuns în Instanbul. Au stat împreună, la povești, în jurul unei mese și între ei s-a creat, rapid, o conexiune puternică. Mai mult, Daniel a spus că încă păstrează legătura cu Cem, iar acesta chiar l-a invitat în Grecia, acolo unde a petrecut trecerea dintre ani. 

Au mers și la hamam și uite așa, din aproape în aproape, au legat o prietenie frumoasă care i-a ajutat și în cadrul filmărilor. Relaționarea foarte bună dintre ei a pus în lumină scene spectaculoase în cadrul producției Netflix Rise of Empires: Ottoman. 

„Ne-am înțeles foarte bine, încă de la început. Nu ne cunoșteam, eu îl văzusem pe el în sezonul 1, el nu știa cine sunt. Mi-a scris, a fost foarte drăguț. A spus că abia așteaptă să ajung la Istanbul, să povestim. Cum am ajuns, cred că a doua zi ne-am văzut, am stat la masă 4-5 ore, am povestit o mulțime de lucruri.

Pe parcursul filmărilor, atunci când mai aveam zile libere, mai mergeam împreună la hamam, la masaj, mi-a arătat tot felul de trucuri, pentru că avea mai multă experiență decât mine în zona asta de film istoric.

Ne-am relaxat, ca mai apoi să mergem din nou la filmare. Ne-am înțeles foarte bine, încă ne scriem. Mi-a scris, de Revelion, dacă vreau să merg în Grecia, unde e el acum. La fel în Istanbul, mi-a zis că dacă vreau, oricând pot veni. Am încercat să creem o relație de prietenie, pentru că asta ajuta mult în fața camerei.

Daniel Nuță, în rolul lui Vlad Țepeș
Daniel Nuță, în rolul lui Vlad Țepeș

Cu cât noi eram mai apropiați în viața noastră, având o secvență în care amândoi vrem să spunem ceva și nu reușim, acest lucru se vede în ochi. Dacă lucrezi cu un partener cu care nu comunici, nu neapărat verbal, nu funcționează. A ajutat enorm acest lucru. Cât am putut de bine, am construit relația asta”, a spus Daniel Nuță, în cadrul interviului. 

Citește și - Doi actori români joacă în cel mai tare serial Netflix! Este pe primul loc în topul din România

Relaționarea din viața reală e esențială în actorie

Daniel Nuță a mai vorbit și despre prietenia legată cu Radu Micu, cel care îl interpretează, în producție, pe Dimitrie, mâna dreaptă a lui Vlad Țepeș. 

„La fel și cu Radu Micu, Dimitrie. A ajutat faptul că am stat acolo 3 luni și mergeam în oraș. Eram amici, nu foarte apropiați. În cele 3 luni de zile am creat o relație de prietenie care ajută foarte mult. Ajută ca personajele să se cunoască între ele, e esențial. Altfel, te lovești de un zid. Dacă relația cu partenerul nu este și în spatele camerei una apropiată, nu e acea sclipire”, a mai punctat Daniel Nuță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net