Daniel Nuță vorbește despre cele mai grele scene din «Sacrificiul»

Ultima actualizare:

    Daniel Nuță interpretează rolul lui Robert Câmpeanu în serialul ”Sacrificiul”foto: Antena 1
Daniel Nuță interpretează rolul lui Robert Câmpeanu în serialul ”Sacrificiul”foto: Antena 1

Daniel Nuță (26 de ani) joacă rolul lui Robert în serialul ”Sacrificiul” de la Antena 1. Este vorba despre un rebel, un spirit liber, fără temeri și pentru care viața nu este atât de complicată. Personajul său l-a inspirat pe Daniel să-și cumpere motor.

  • Click!: Care este povestea care te-a adus în serialul “Sacrificiul“?

Daniel Nuță: Totul se întâmplă cu un motiv. Este atât de folosită această frază, dar conține un simplu și mare adevăr. Care a fost motivul din subconștient, nu îl știu acum și nici nu caut să îl găsesc. El există, iar de aici încolo depinde doar de mine cum răspund. Concret, am fost chemat la o probă de casting cu mulți alţi actori și actrițe și am fost ales de către doamna Ruxandra Ion să fac parte din distribuția serialului. Sunt alături de actori mari, foarte talentați, actori pe care îi vedeam pe scenele teatrelor din București, și iată-mă acum, un coleg de-al lor la început de drum. Am înțeles ce am de făcut și acum nu-mi rămâne altceva decât să mă dedic din plin acestui proiect.

  • Ce reprezintă acest rol pentru tine?

În viața unui actor, orice rol este o provocare, fie că este într-un spectacol de teatru, film artistic sau serial de televiziune. O provocare ce uneori necesită mai mult timp și constanță în lucru, alteori mai puțin timp, dar folosit mai eficace. În toate cazurile, nivelul de implicare, de onestitate și de respect față de meseria asta frumoasă, față de fiecare rol ar trebui să fie la maximum posibil.

  • Prin ce schimbări ai trecut pentru acest rol?

Schimbările se întâmplă la fiecare secvență pe care o am de filmat și cu fiecare zi în plus pe platouri. Se întâmplă la nivel psihologic și se simt în dezvoltarea mea ca om, în primul rând, și ca actor, în al doilea rând. Având avantajul că este un proiect à la long și complex, am timp să mă descopăr pe mine în diferite situații impuse de scriitură și să repar anumite greșeli interioare pe care singur mi le creez. Nu degeaba se spune că cei mai mari dușmani ai noștri suntem noi înșine. Acesta e și unul dintre multele motive pentru care iubesc meseria asta, pentru că ești într-un proces și într-un progres continuu.

  • Ce te-a determinat să îți cumperi motor pentru rolul din serial?

A fost vorba de alegere în momentul în care am citit pentru prima oară scenariul. Mi-am pus câteva întrebări despre Robert Câmpeanu: cine e el, ce face, cum vorbește, cum iubește, ce îi place să facă în timpul liber, ce muzică ascultă, etc. Faptul că el conduce un motor este doar o particularitate a caracterului lui rebel, un spirit liber, fără temeri și pentru care viața nu este atât de complicată. “Te iubesc, mă iubești, hai să ne bucurăm!” Plus că libertatea și adrenalina pe care ți le oferă mersul pe motor sunt rare și de neprețuit.

  • Cât de mult te asemeni cu personajul Robert?

Eu, Daniel, învăț de la Robert ce înseamnă iubirea și generozitatea în alte forme decât le-am cunoscut până în acest moment. Le citisem, le văzusem în filme, le văzusem la oamenii din jurul meu, acum le trăiesc. E un noroc.

  • Cât timp te-ai pregătit pentru acest rol?

Din ziua în care am citit pentru prima oară scenariul și pe toată perioada filmărilor, atât va dura și pregătirea mea. Ce am făcut în plus pentru Robert față de alte roluri a fost să merg într-un spital, la secția de cardiologie, să-mi fac documentarea specifică, să vorbesc cu medici cardiologi și să observ cum arată o zi de gardă.

  • Care a fost cea mai dificilă secvență pe care a trebuit să o filmezi până acum ? Dar cea mai frumoasă?

Cred că una dintre cele mai frumoase, dar și grele secvențe, în același timp, a fost la spital. Parteneră îmi era Oana Cârmaciu, Ioana din serial. Nu pot să vă spun ce se întâmpla în secvență, dar ne-am conectat energetic atât de frumos unul la celălalt, încât nu aș fi vrut să se mai dea vreodată STOP sau să aud TRAS. A fost unul dintre acele momente de binecuvântare. Stați cu ochii pe serial și veți înțelege despre ce vorbesc.

  • Cum decurge o zi din viața ta?

Nicio zi nu se aseamănă cu alta, sunt zile când am filmare, altele când am spectacol, altele când am și una și alta, altele când nu am nimic și atunci mă odihnesc, merg la călărie, fac sport, mă plimb cu motorul, văd filme, citesc, mă văd cu prietenii, mă pregătesc pentru ce urmează.

  • Cât de mult te-au ajutat studiile în obținerea acestui rol?

Studiile au însemnat începutul unei povești. Fără ele, viața mea ar fi luat o altă întorsătură, mergeam poate la cibernetică sau Academie. Studiile au pus baza meseriei și reprezintă momentul în care s-au întâmplat primele schimbări majore, raportatea la meseria sau misiunea asta.

  • Ce așteptări crezi că are publicul de la tine?

Am renunțat de mult să-mi mai creez așteptări în general. Vreau doar să las lucrurile să se întâmple în cursul lor normal. Am muncit foarte mult cu toții pentru ”Sacrificiul” și sper doar să îi surprindem plăcut pe telespectatori, să ajungem în inimile lor și să ne urmărească în fiecare miercuri și joi de la orele 20:00.

  • Ai emoții să te vezi pe sticlă?

Emoții pentru când mă voi vedea am, ca orice actor, dar mai multe am pentru ce feed-back vom primi după primele episoade. Sunt tare curios și abia aștept.

Citește și:

Vlad Gherman, dezvăluiri despre relația cu Criss pe platourile de filmare la ”Sacrificiul”

Cosmina Dobrotă, despre cum s-a schimbat personajul Katia de la Fructul oprit la Sacrificiul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net