Filmul de pe Netflix care i-a cucerit pe români. A fost lansat în februarie și are actori de top

Ultima actualizare:

Click! îți spune care este ea cea mai nouă comedie romantică de pe Netflix. Pelicula a intrat direct pe primul loc de Valentine's Day, iar în rolurile principale vom găsi doi actori foarte îndrăgiți.

Cea mai nouă comedie romantică de pe Netflix. E primul loc de Valentine's Day
Cea mai nouă comedie romantică de pe Netflix. E primul loc de Valentine's Day

Cum ar fi dacă ai putea face schimb de vieţi cu prietenul tău cel mai bun care locuieşte în cealaltă parte a ţării? Ei, bine, urmează să aflăm acest lucru în nouă comedie romantică regizată de Aline Brosh McKenna, care este cunoscut pentru filme precum „The Devil Wears Prada”, „My Crazy Ex-Girlfriend”, „27 Dresses” sau „Morning Glory”.

Filmul Your Place or Mine, cu Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher în rolurile principale, este recomandarea perfectă pentru Valentine's Day.  Pelicula este disponibilă de weekendul trecut, pe Netflix.

Filmul Your Place or Mine a dat lovitura pe Netflix, de Valentine's Day

Cu doi actori foarte îndrăgiți, filmul Your Place or Mine pare să aibă o rețetă perfectă pentru cei care adoră comediile romantice. Debbie (Witherspoon) şi Peter (Kutcher) sunt prieteni de peste două decenii şi păstrează legătura, în ciuda faptului că locuiesc în orașe aflate la mare distanță.

În plus, cei doi sunt complet diferiți. Debbie este mamă singură şi contabilă, a cărei viaţă în Los Angeles este planificată meticulos, în timp ce Peter este director de marketing şi scriitor aspirant a cărui viaţă în New York se schimbă la fel de repede ca şi iubitele.

Dar când circumstanţele îi aduc în situaţia de a prelua casele şi responsabilităţile celuilalt timp de o săptămână, cei doi îşi dau seama că poate au trăit viaţa pe care au crezut că o vor, în loc de cea de care aveau cu adevărat nevoie.

Produs de Jason Bateman, Michael Costigan, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Aline Brosh McKenna, filmul îi are în distribuţie pe: Jesse Williams, Zoe Chao, Welsey Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, cu Tig Notaro şi Steve Zahn.

Filmul care a dat lovitura pe Netflix îl readuce în prim-plan pe Ashton Kutcher

Fără vreun film de anvergură în ultimii ani, Ashton Kutcher revine în prima linie odată cu această peliculă. Actor, dar și producător, Kutcher nu se poate plânge de bani, starul de la Hollywood având o avere estimată la 200 de milioane de dolari.

Fostul soț al lui Demi Moore a făcut o mare parte a banilor prin rolurile sale din filme și seriale TV precum "That '70s Show" și "Two and a Half Men", dar și prin investiții inteligente în tehnologie. 

Nici partenera lui din comedia romantică lansată de Valentine's Day, Reese Witherspoon, nu se poate plânge din punct de vedere finaciar. Cunoscuta actriță a adunat 240 de milioane de dolari, în cariera sa.

Vedeta a câștigat faimă și mulți bani prin rolurile sale în filme precum "Legally Blonde", "Walk the Line" și "Big Little Lies". De asemenea, Witherspoon este un producător talentat și a fondat propria sa casă de producție, Hello Sunshine, care a produs proiecte de succes precum "Little Fires Everywhere". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net